SAARE VALLA NOORTEÜHING NETIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

SAARE VALLA NOORTEÜHING NETIT MTÜ hetkeolukord

Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saare valla noorteühing “NETIT” (Noorus Ei Tule Iial Tagasi) on moodustatud 2005. aasta novembris.

Ühingu eesmärgiks on Saare vallas, Saare ja Voore küla 7-26-aastastele noortele vabaaja hariv sisustamine ja selleks tingimuste arendamine.

Eesmärgiga parendada noortel omaalgatuslikku tegelemist väljaspool kodu, kooli või töö keskkonda. Arendades oma vaba aja hariva sisustamisega vaimset ja füüsilist arengut.

2022. aasta peamisteks tegevusteks on olnud noortele sündmuste läbiviimine ja igapäevane vaba aja sisustamine Voore noortetoas, Voorel ja väljasõitudel ning projektide esitamine ja projektipõhise tegevuse elluviimine.

Selleks korraldati väljasõite, Marumürapäev, käeliselt aktiivseid tegevusi Voore noortetoas ja mänguvõistlusi noortetoas olemasolevate vahenditega.

Osaleti koolitustel, seminaridel ja laagrites.

2023. aastal on meie eesmärgiks ühingu toimivuse ja stabiilsema tegevuse tagamine noortele. Sellest tulenevalt ühingu juhataja noortejuhina läbib vajalikke koolitusi, leides stabiilsemaid võimalusi ühingu rahastuse parandamiseks. Seetõttu paraneb ka noorteühingu toimivus ja noortetoa võimalused muutuvad mitmekesisemaks, et tagada Voore noortele veelgi efektiivsemat vaba aja sisustamist. Korraldame organisatsiooni juhtimise kodanikualgatuse keskseks ja läbipaistvamaks. Toimime avatud noorsootöö meetodist lähtuvalt ja jagame organisatsiooni otsuseid, tegevusviisi ja Voore noortetoa tegevusi kõigile avatuna. Noorteühing toimib noorte sõbrana ja lapsevanemad on kaasatud Voore noortetoa sündmustes kaaskõnelema.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.