RIIKAR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 226 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

RIIKAR MTÜ hetkeolukord

Juba 226 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Riikar MTÜ on asutatud 31.01.2006.MTÜ tegevuse eesmärk on kohaliku elu edendamine, vabaajategevuste, isetegevuse ja loomingulise tegevuse, rahvakultuuri ja käsitöö edendamine.

MTÜ-t juhib ja esindab juhatus. Juhatus on nelja liikmeline.Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. Juhatuse liikmetele tasusid aruandeperioodil ei makstud.

Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud 2022.aasta kohta

Riikar MTÜ tegevus on peamiselt suunatud segarahvatantsurühma RIIKAR treeningute, esinemiste ja rahvakultuuriga seotud üritustega organiseerimisele.MTÜ-sse kuulub aruande koostamise ajal 17 liiget

RIIKAR on aktiivselt tegutsev tantsurühm.Oleme oma repertuaari igal aastal rikastanud uute rahvatantsude õppimisega ja esinedes nendega kogukonnale.Tantsurühma juhendaja ja üks tantsijatest juhendavad samas ka kooliõpilasi. Jõudumööda on noored kaasatud koosesinemistele

RIIKARiga.

Rahvatantsurühmas on tantsijaid Türilt, Väätsalt, Säreverest ja Paidest. Erinevatest kohtadest kokkukäivad tantsijad on rahvakunsti, eriti rahvatantsu propageerijad kohapeal. Rühma juhendaja ja üks tantsija töötavad koolis, nende panus rahvatantsu traditsioonide edasiandmisel meie järelkasvule on suur.

RIIKAR on uuendanud ja jätkab tantsijate rahvariiete uuendamist. Uute rahvariiete soetamisel on põhirõhk paikkonna rahvariietel.

Madis Vellama

Juhatuse esimees

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.