PUTKASTE KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 229 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

PUTKASTE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 229 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aastal toimusid Putkaste külaseltsis tavapärased tegevused. Hoidsime korras külaplatsi. Panime üles võrpallivõrgu, et mängida saaks.

Olime Käina Osavallale ja Käina Gümnaasiumile partneriks õpilaste vabatahtliku tegevuse praktilise osa täitmisel - osavalla töötajad saagisid tormis murdunud puud. Gümnaasiumi õpilased vedsid need kokku ja korrastasid kogu külaplatsi. 15. augustil toimus Hiiumaa 4. Öölaulupidu.

Seekord toimus see Kärdla lauluväljakul Osalejaid oli umbes 300 inimest. Hoiame kontakti küla eakate inimestega, kellel on raskusi käia poes või apteegis. Võimalusel oleme abiks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.