MÄEKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 487 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

MÄEKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 487 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Mäekeskus on registreeritud Ida-Virumaal, Toila vallas ja tegutseb Illuka vallas Pannjärve Tervise- ja Spordikeskuses.

MTÜ alustas tegevust 2007.aasta augustis eesmärgiga laiendada vabaaja veetmise vöimalusi maakonnas, viia läbi erinevaid spordiüritusi ja pakkuda elanikkonnale sportlikku meelelahutust. Koostöös MTÜ Alutaguse Suusaklubi ja SA Pannjärve Tervise- ja Spordikeskusega tegutsetakse erinevate spordiürituste korraldamisega maakonnas, orienteerumise ja suusatamise algõppe korraldamisega soovijatele jms.

MTÜ Mäekeskuse tegevust juhib kolmeliikmeline juhatus, kes tasu oma töö eest ei saa.

2011. aastal ehitas MTÜ Mäekeskus koostöös Prantsuse firmaga ja PRIA toetusrahadega Pannjärve seikluspargi I osa, mis kogus kohe populaarsust.

2012. aastal valmis PRIA osalisel toetusel pargi II osa- laste seikluspark. Samuti koostöös OÜ RTP-ga sai lõplikult valmis neljanda raja ehitus.

Kuna MTÜ-l endal vahendid puuduvad, opereerib seiklusparki lepingu alusel osaühing RTP.

2013. aastal valmis PRIA osalisel toetusel puude otsa ehitatud nn. "seminariruum". Puude otsa ehitatud rajatis on leidnud väga mitmekesist kasutust ka jõulumaa kontekstis ja isegi kontserdipaigana.

2016.aasta lõpul läks PRIA toetusel ehitusse järgmine etapp seikluspargist- madal treeningkompleks/seiklusrada väikelastele, aga mis mõeldud ka puuetega inimeste jaoks. Eesmärgiks pakkuda sportlikku meelelahutust kõikidele vanusegruppidele ja ka erivajadustega inimestele ning tuua neid looduslikku keskkonda. Kompleks valmis 2017.aasta algusel ja on väga populaarne rahva hulgas nii suvel kui talvel.

2017. aastal saadi PRIALT positiivne otsus seikluspargi edaspidise arendamise kasuks.Esimese etapina läks 2018.aastal ehitusse uus ja suurem terass, millel ilmastiku kaitseks ka katus pea kohal.Plaanis oli ka ehitada vabalangemise atraktsioon kuid kuna omaosaluse vahendite olemasolu oli ebapiisav ja laenukoormus suur, siis lükkus antud projekt tulevikku.

2020-2022. aastatel toimus tavapärane tegevus, uute ehitiste rajamist ei olnud võimalik teostada seoses covidi - ja majandusliku ebastabiilsusega .

MTÜ Mäekeskus on jätkuvalt tegutsev ka 2023.aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.