TÕHELGI KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 329 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TÕHELGI KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 329 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldandmed

Tõhelgi külaselts asutati 02.08.2007 20 asutajaliiikme poolt, et aidata kaasa Tõhelgi küla kujunemisele turvaliseks, tugeva külakogukonnaga ning väärtustatud elukeskkonnaga külaks.

Liikmeskond

Tõhelgi külaseltsil on seisuga 31.12.2022 34 liiget.

Külaseltsi juhtimine

Tõhelgi külaseltsi organiteks on vastavalt põhikirjale üldkoosolek ja juhatus. Tõhelgi külaseltsi tööd korraldab üldkoosolekute vahelisel perioodil juhatus, mille praeguses koosseisus on Otto Aermates, Maali Aermates, Lauri Betlem ja Siim Sündema. Juhatuse koosolekute vahelisel ajal juhiti Tõhelgi külaseltsi kasutades juhatuse e-postilisti http://groups.google.com/group/tohelgi_juhatus?hl=et ning messengeri. Aruandlusperioodil toimus üks Tõhelgi külaseltsi üldkoosolek (26.06.2022).

Külaseltsi tegevus/projektid

Aasta möödus tegusalt ning tõime lisaks tavapärastele külaseltsi traditsioonidele sisse ka uusi tegevusi, mille igasse aastasse kaasa toome.

Näiteks õunamahla tegu, kus korjasime külaelanike aedadest õunu, pressisisime värskeks mahlaks ja villisime pudelitesse, millele lisasime külaseltsi embleemi. Talvised kuud olid kohtumiste ning tegevuste osas rahulikumad. Suvel toimus külaseltsi üldkoosolek ning külas käis ka

Andres Tarand, kes esitles oma värsket ilmunud raamatut, mis kõneleb tema lapsepõlvemeenutustest Tõhelgi külas. Suvel paigaldasime külatee äärde pingi. Sügisel koristasime külatee ääred prügist ning tormimurrust ning paigaldasime teeotsa Tõhelgi küla külasildi koos puukujuga.

Hooldasime kõik tööriistad ja muruniiduki, mis on suvisel hooajal tihedas kasutuses. Detsembris tellisime ära teeviidad taludele, mis asuvad külatee äärest kaugemal. Viidad paigaldatakse 2023 kevadel.

Jäime möödnud aastaga väga rahule. Möödunud aastal liitus külaseltsiga 5 uut liiget ning külaelanikud osalevad aktiivselt ühisüritustel ning mõtlevad kaasa külaelu arendusele kaasaaitamisel.

Tõhelgi külaselts on 13. augustil 2008 asutatud LEADER-tegevusgrupi Ida-Harju Koostöökoda asutajaliige.

Otto Aermates

Maali Aermates

Lauri Betlem

Siim Sündema 18. juuni 2023.a.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.