LILLELAPSED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 630 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommentee

LILLELAPSED MTÜ hetkeolukord

Juba 630 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lillelapsed on asutatud 06.09.2007. aastal.

MTÜ Lillelapsed on terviseedendusega tegelev MTÜ, mis tegeleb tervist edendava teavituse ja pedagoogikaga. Lisaks tegeleme Eesti kultuuritraditsioonide arendamise ja jätkamisega.

Lillelapsed on kodune, harmoonilise kasvukeskkonnaga eralasteaed, kuhu lapsed ja töötajad igal hommikul rõõmuga tulevad. Oleme loonud parimad tingimused lapse arenguks kodusarnase lasteaia väikesearvulises rühmas. Pöörame erilist tähelepanu igale lapsele, tema arendamisele ja tervisele, tähtsustame looduslähedasi eluviise ning tervislikku toitumist. Just mahetoidu pakkumine on Lillelasteaia üks omapärasid.

Võimalikult palju viibime värskes õhus - noorema rühma lapsed saavad turvaliselt joosta-mängida meie toredas koduaias, suuremad aga käivad koos õpetajaga põnevatel avastusretkedel lasteaiast kaugemal.

Ka iga lapse perekond on osake Lillelaste perest. Peame oluliseks, et lapsevanemad oleksid teadlikud sellest, millega nende lapsed tegelevad ning saaksid osa lasteaia igapäevaelust. Pakkudes võimalust saada professionaalset nõu kasvatusküsimustes ning lapse oskuste arendamises, korraldame Lillelaste vanematele koolitusi ja vestlusringe, mida juhivad vastava teema spetsialistid, lastepsühholoogid ja nõustajad. Pakume oma laste vanematele sotsiaalpedagoogi teenust.

Personal

Mittetulundusühingut Lillelapsed juhatas kolmeliikmeline juhatus.

Meie kasvatajad-õpetajad on pühendunud, professionaalsed ja kogemustega töötajad.

Keskmine töötajate arv oli 10.

Meie eesmärkideks on: - korraldada regulaarselt nii personali kui lapsevanemate koolitusi; - igal kevadel analüüsida põhjalikult läbi seinses tegevuses saavutatu ning planeerida konkreetsed tegevused lasteaia missioonis ja visioonis esitatu saavutamiseks; - korraldada lastevanemate ja personali rahulolu-uuringuid ning lähtuvalt tulemustest kavandada konkreetseid tegevusi meie ühise arengu- ja töökeskkonna parendamisel.

2023. aasta põhieesmärgiks on sarnase tegevuse jätkamine ning pakkuda jätkuvalt parimat lasteaiateenust.

Soovime, et kõik meie lapsed oleksid õnnelikud ja rahul iga siinveedetud hetkega!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.