HARIDUS- JA KULTUURISELTS LÄTE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 780 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga ja kommente

HARIDUS- JA KULTUURISELTS LÄTE MTÜ hetkeolukord

Juba 780 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

Haridus- ja Kultuuriselts Läte asutati 11.oktoobril 2007.a.

Seltsi eesmärkideks on: ● kultuuri ja hariduse arengu teostamine; ● inimeste aktiviseerimine ja julgustamine, mõtestamaks ümbritsevat maailma ja iseenda elu; ● waldorfpedagoogikal põhineva kooli ja lasteaia/lastehoiu väljaarendamine, ülalpidamine, nende esindamine kolmandate isikute ees; ● waldorfpedagoogika ja muu vaba isiksuse kesksete terviklike arenguideede tutvustamine, loengute, kursuste, seminaride, näituste ja ürituste korraldamine ning täiskasvanute täiendkoolitus; ● pärimuskultuuri hoidmine ja edasikandmine; ● ökoloogilise ja inimkeskse eluhoiaku kujundamine; ● koostöö arendamine haridust ja kasvatust edendavate organisatsioonide ja üksikisikutega.

Alates 1.juulist 2008 on Haridus- ja Kultuuriselts Läte kantud Vabariigi tulumaksusoodustusega ühenduste nimekirja.

Missioon

Luua harmooniline kasvukeskkond inimese füüsiliseks, hingeliseks ja vaimseks arenguks.

Visioon

Kool on vabaduskasvatusel põhinev keskkond kogu perele, kus areng kulgeb läbi isetegemise, loomingu, eneseleidmise ja eluks vajalike oskuste arendamise. Täiskasvanu vastutab oma mõtte, sõna ja teo eest ning on nende teadlik looja. Õpetaja, lapsevanem ja laps tegutsevad vastastikuses austuses, usalduses ja heasoovlikkuses.

Tegevused september 2021 – august 2022 31.08.2022 seisuga oli seltsis 50 liiget.

Haridus- ja Kultuuriseltsi Läte kõrgeimaks otsustajaks on liikmete üldkoosolek e. üldkogu. Üldkogu kogunes majandusaasta jooksul kaks korda. Üldkogu põhiteemadeks olid eelmise aasta aastaaruande kinnitamine ning õppeaasta õppemaksu suuruse kinnitamine.

Üldkoosolekute vahelisel ajal juhtis seltsi tegevust üldkogu poolt valitud 7-liikmeline juhatus: Annika

Tuulemäe, Tiia Pottmann, Epp Orgse, Piret Kungla, Merle Vacker ja Urmas Keller. Aruandeaasta jooksul toimus 16 juhatuse koosolekut. Juhatuse liikmed juhatuse liikme tasu ei saanud.

Selts peab üleval põhihariduskooli Waldorfkool Läte, millele on väljastatud tähtajatu tegevusluba.

Seltsi liikmete poolt kodanikualgatusest rajatud Waldorfkool Läte loob haridusalaseid valikuvõimalusi Lääne-Harjumaa peredele, kes soovivad oma lastele waldorfpedagoogilist kasvatust.

Kooli põhimõtteks on lähtuda inimese terviklikkusest ja mitmekülgsusest, luues lastele sobiv kasvu- ning õppekeskkond, mis lubab avada igas lapses peituva arengupotentsiaali. 2021/2022 õppeaastal õppis 1.-9. klassis kokku 178 õpilast kümnest kohalikust omavalitsusest. Selts oli tööandjaks 27 töötajale, s.h 24 õpetajale.

Aruandeperioodi tulud moodustasid 938 tuhat eurot. Raamatupidamislik tulem moodustas 49 tuhat

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.