PÕLTSAMAA JALGRATTAKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 466 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PÕLTSAMAA JALGRATTAKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 466 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Põltsamaa Jalgrattaklubi ühised treeningud toimuvad kolmel korral nädalas: kevad- ja sügisperioodil toimuvad jalgrattasõidud välitreeninguna; talveperioodil on uisutamine, suusatamine välitreeninguna ning ujumine ja saalitrenn. Vanematel lisatreeningud vastavalt plaanile. Osa treeninguid toimuvad väljasõitudena (näiteks Kuremaa terviserada ja ujula, Tartu Aura, Tartu BMX park jne.) Kevadest kuni sügiseni kalendrivõistlused ja muud üritused. Üritusi on kajastatud pidevalt ajalehes Põltsamaa Valla Sõnumid, klubi facebooki lehel jne.

Võtsime osa klubi korraldatud Põltsamaa Jõe mängude jalgrattakrossist, Jõgevamaa noorte MV jalgrattakrossis, Estonian Cup maastikuratta sari, kus Greg-Emil Pärn saavutas maratonis kokkuvõttes 16. koha; Bosch Eesti maastikumaratoni sarja M 16 vanuseklassis kokku 5. koha.

Osalesime veel Eestimaa suvemängudel jalgrattakrossis (9 võistlejat) lisaks osales

Greg-Emil Pärn veel Järvamaa karikasarjas jalgrattakrossis, Eesti Jalgratturite Liidu kalendrivõistlustel ja Tartu Rattamaratonil.

Koostöös Tallionna Kalevi Jalgrattakooliga on meie noored osa võtnud laagritest, mis

Kalevi Jalgrattakool korraldab Põltsamaal (Mallor Türna). Samuti on klubi aidanud seda laagrit korraldada. Esmakordselt toimus Põltsamaal ka Eesti Jalgratturite Liidu noorte suvelaager. Osalesime ja aitasime ka korraldada.

2022.aasta detsembrikuu seisuga on treeningutel osalejaid:

Noored kuni 18 eluaastat 14

Harrastajad (aktiivsed) 10

Harrastajad (talvehooajal vähem, suvel aktiivselt) 10

MTÜ Põltsamaa Jalgrattaklubi juhatuse liige

Margus Ääremaa

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.