KULTUURISELTS VIRUSKUNDRA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KULTUURISELTS VIRUSKUNDRA MTÜ hetkeolukord

Juba 203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tantsurühm Vihista Viisku tegutses regulaarselt. Rühmas tantsib 16 tantsijat. Treeningud toimusid

Vastse-Kuuste kooli võimlas neljapäeviti. Tantsurühmas osaleb inimesi erinevatest Põlva valla piirkondadest.

Tantsurühm võttis osa: 1) IV Kagu - Eesti tantsupeol Intsikurmus 2) Põlvamaa tantsurühmade kontserdil "Rehetoa tantsud" 3) erinevatel Põlva valla piirkonna üritustel.

4) oktoobri kuus toimunud uute tantsude konkursil.

Käsitöötuba on olnud avatud kõigile soovijatele igal teisipäeval ja vastavalt ruumide kasutamise vajadusele ning soovile teistel päevadel.

Korraldati raanuvaiba kudumise koolitus, mis algas 2021aasta detsembris ja lõppes mais 2022.

Koolitusel osales 8 inimest. Klaashelmeste valmistamise õpituba toimus septembris ja õpitoas osalesid kohalikud inimesed (14 inimest), kes soovisid helmeid valmistada rahvarõivaste juurde.

Laiemale avalikusele õpituba ei pakutud, sest kohad täitusid kiiresti suulise info jagamise teel.

Suveetendusel "Ada" osaleti laadal MTÜ omatulu teenimiseks.

Muusikatoas tegutseb kaks muusikakollektiivi (Karilatsi Küla Seltsi muusikud ja Kiidjärve küla muusikud). Kiidjärve küla muusikud korraldasid Kiidjärve pargis augusti kuus "Päikeseloojangu kontserdi". Muusikud on esineneud ka teistel kohalikel sündmustel.

Seega, hinnang tegevusaastale hea.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.