PÕDRALA KÜLADE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

PÕDRALA KÜLADE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Põdrala Külade Ühendus on asutatud 17.aprillil 2008.aastal.MTÜ tööd korraldab juhatus.Juhatuse liikmed on Kadi Rahnu,Anne Jaakson ja

Eve Toompalu.Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees Kadi Rahnu.

Ühingu eesmärkideks on: * kohaliku seltsielu edendamine; * mitmesuguste kultuuriliste ja sportlike ürituste läbiviimine; * kursuste ja seminaride korraldamine; * kohaliku elukeskkonna parandamine.

Ühing on eraõiguslik juriidiline isik, mis oma tegevuses juhindub Eesti Vabariigi seadustest,asutamislepingu otsustest,põhikirjast ja muudest sellekohastest õigusaktidest.

Ühingu sihtgruppideks on kohalikud elanikud,koolid,kohalik omavalitsus.

Ühing on oma tegevusajal: * arendanud kohalikku seltsitegevust; * korraldanud erinevaid üritusi; * viinud läbi erinevaid projekte.

2022 aasta kevadel kirjutatud projekt Riidaja mõisaparki mänguväljaku rajamiseks sai Kohaliku Omaalgatuse Projektist rahastuse 4 000 eurot.

Projekti raames sai paigaldatud laste mänguväljak "KESSU" ning noortele/täiskasvanutele kaks treeningseadet. Mänguväljaku paigaldas Inpuit

OÜ. Sügisel sai kirjutatud projekt Riidaja Kogukonna tegevusvõimaluste laiendamiseks, mis sai ka rahastuse. Kuna raha laekus detsembrikuu viimastel päevadel, siis projekti elluviimine toimub 2023.aastal.

2022 aasta olulisemad sündmused:lastemänguhommik;lauamängude õhtu;lastekaitsepäev;jaanipäev,Riidaja mõisa talgupäev;kodukohvikute päev;keraamika õpituba;kolme küla kohtumised,kus Riidaja,Ritsu ja Taagepera kogukond sõitsid kolmepäevasele ekskursioonile Lätti.

Talgupäeval alustas kogukond mõisaparki korraliku välikäimla ehitusega. Ja nüüd on meil "Avalik Mulgi Kaabu" kasutusvalmis.Välikemmergu ehitamiseks tehti korjandus,kuhu kogunes peaaegu 300 eurot, mille eest soetati käimla pott ja värvid.Muud vajamineva materjali annetasid firmad.

2023 aastal on plaanis jätkata oma kodukandi elu arendamist ja korraldada erinevaid üritusi,lüüa kaasa erinevates ettevõtmistes.Osa võtta koolitustest ja väljasõitudest, rakendada saadud oskusi ja teadmisi oma organisatsiooni hüvanguks ja meie piirkonna elukeskkonna parandamiseks.Võtta osa erinevatest projektikonkurssidest. 2023 aastal jätkatakse korjanduse tegemist,mille raames soetatakse kätepesu süsteem mõisaparki välikemmergu juurde ja mõisa tiiki kalade ostmiseks,kes puhastavad tiiki vetikatest ja veetaimedest.

MTÜ tegemistel saab silma peal hoida ka faceboogis Riidaja-Põdrala Kogukond.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.