SOTSIAALSE KAPITALI KOOSTÖÖKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

SOTSIAALSE KAPITALI KOOSTÖÖKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sotsiaalse Kapitali Koostöökeskus (SKK) on mittetulundusühing, kelle põhikirjajärgseks tegevuseks on erinevate sotsiaalsete probleemide uurimine ja lahenduste leidmine ning sekkumisstrateegiate väljatöötamine. Soovime läbi oma projektide pakkuda harivaid ettevõtmisi nii noortele kui täiskasvanutele. Peamisteks tegevusvaldkondadeks on: 1.

tööturg 2. lähisuhtevägivald 3. vanemaealiste huvikaitse 4. haridus 5. kultuur 6. elukestev õpe.

SKK korraldab koolitusi, teeb rakenduslikke ekspertküsitlusi , töötab ekspertküsitlustele toetudes välja koolitusmaterjale nii baas- kui täiendkoolituste läbiviimiseks, korraldab valdkondlikke ja valdkonnaüleseid ümarlaudu, aitab töötutel naaseda tööturule, neid selleks ette valmistades, suunates ja julgustades, abistades ümberõppel, uue elukutse omandamisel jne.

SKK peamised tegevused 2022. aastal olid seotud projektiga "Tagasi tööle" , mida toetab

INNOVE ja ESF. Projekti eesmärgiks on pikaajaliste töötute ja heitunute resotsialiseerimine ning tööturule toomine: motiveerida sihtrühma tööd otsima ja aidata leida sobiv töökoht.

Projekti raames korraldati seminare ja koolitusi.

Ka tegelesime kahe lähisuhtevägivalla ennetamise ja tõkestamise projektiga . Esimene neist on „Soostereotüüpideta ja efektiivse õiguskaitsesüsteemi kujundamine soolise vägivalla tõkestamiseks“ , mida rahastatakse Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) finantsmehhanismi

Aktiivsete Kodanike Fondist (Active Citizens Fund, ACF). Teine projekt on „Istanbuli konventsioon Eestis. Variraport“ , mida samuti rahastatakse Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) finantsmehhanismi Aktiivsete Kodanike Fondist (Active Citizens Fund, ACF).

Mõlema projekti raames korraldati ekspertuuringuid, ümarlaudu ja koolitusi.

Ka osalesime kahes sotsiaalministeeriumi partnerlusprojektis Esimene neist on „Vanemaealiste huvikaitse võimekuse arendamine“, kus tegelesime vanemaealiste poliitika komisjoni võimekuse arendamisega. Projekti raames korraldati avaliku-, riigi- ja ärisektori ning vabaühenduste organisatsioonide esindajate uuringuid, ümarlaudu ja koolitusi. Teine projekt on “Noored-vanad võrgustuvad koos (NOVA)“. Projekti raames tegeleti tegevusprogrammi väljatöötamisega vanemaealiste tõrjumise vähendamiseks tööturul.

SKK töötab projektfinantseerimise režiimis, mis tähendab, et projekti juhid korraldavad kõiki toiminguid projekti kestvuse ajal ja vastutavad projekti tegevuste ja ülesannete täitmise eest.

SKK-l ei ole ühtegi koosseisulist töötajat. Projektide ellu viijad , konsultandid ja koolituste läbiviijad täidavad kõiki ülesandeid füüsilisest isikust ettevõtjatena.

2022 aasta -

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.