LAULUSTUUDIO LAULUHALDJAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

LAULUSTUUDIO LAULUHALDJAS MTÜ hetkeolukord

Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Laulustuudio Lauluhaldjas

Laulustuudio tegutseb oktoobrist 2008 ning on loodud eesmärgiga toetada koolieelsete laste muusikalist arengut ja loovust.

Õppeaasta on jagatud kaheks perioodiks. Igal perioodil on plaanis teha üks suurem projekt, mille tulemusena valmib lastelavastus või kontsertetendus. Projektide eesmärgid on: *Anda lastele võimalus esinemiseks *Luua muusikalist materjali ja süstematiseerida need õppematerjaliks *Arendada lapsi mitmekülgselt muusikaga 2022. aasta

Laulustuudio töös osales 99 last, neist 6 tasuta. Tegevus toimus kahes erinevas lasteaias. Tööl on kaks palgalist töötajat.

Sel aastal andsime välja koolieelikutele ja algklassi õpilastele mõeldud laulumängude kogumiku „Päkapiku jõululood 2“. Laulumängude autor on Sirje Toompere.

Selle kogumiku materjali oleme tutvustanud koolitustel erinevates maakondades.

Oleme teinud koostööd noorte muusikaõpetajate Liis Polli ja Gerly Liibekiga, kes soovisid välja anda oma loomingut.

Koolituspäev „Aastaring muusikas” toimus Pärnu linna muusikaõpetajate tellimusel Pärnu linna raamatukogu saalis.

Et anda oma õpilastele senisest erilisemaid esinemiskogemusi, laulsid meie laulustuudio lapsed kirikutes Tartu- ja Viljandimaal.

Õppeaasta kaks suuremat projekti: 1. Jänku Jussi kevadpidu „Lauluga kevadesse”

Muusikaline etendus laulude ja tantsudega. On olemas peakatted, stsenaarium koos laulutekstide ja liikumise kirjeldustega. Etendust mängiti lastele ja lapsevanematele vabas õhus. Toimus kaks etendust erinevate koosseisudega. Etendustes osalesid kõik lapsed. Külalisena Jänku Jussi osatäitja

Mati Velmre. Osalejatele pakuti mahla ja maiustusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.