ORAVA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

ORAVA MTÜ hetkeolukord

Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Orava tegevuse eesmärk on projektide rakendamine ja piirkonna elanikele ürituste korraldamine . Avalikuks kasutuseks mõeldud objektide rajamine, parendamine ja nende korrashoid. MTÜ Orava tööd korraldab juhatuse liige.

Alates 2007. aastast oleme läbi viinud Külapillimeeste päevi, mis on toimunud tänaseks juba 14aastat. Haldame Kamnitsa külaplatsi, kus viime läbi külapäevi. 2020 aastal toimus Kamnitsa küla 400 aastapäev, paigaldasime mälestuskivi meenutamaks külas olnud talusid ja nende elanikke.

Nüüd on piirkonna ühe vanema küla ajalugu jäädvustatud. Samuti korraldame mitmed väiksemaid sündmused ning igal aastal väljasõite - õppereise. 2017 aastal sõlmiti rendilepind eesti Raudee ja MTÜ Orava vahel Lepassaare vana jaama hoone ruumide rendiks, et viia lõpuni

Orava valla poolt alustatud hoone renoveerimine. 2019 aastal rendileping lõpetati ja kohustused anti üle PRIA nõusolekul. 2018 aasta jaanuarist on MTÜ Oraval renditud ruumid Niitsiku külas Setomaa vallas. 2018 aastal remontisime ruumid kohviku ja poe tarvis ning saali kultuuriürituste jaoks. Toimunud on mitmed sündmused kogukonnaga koos. Töötab väike pood ja kohvik, kus pakume sooja toitu. Saadud tuluga parendame ruume ja tasume projektide omaosalusi. 2019 aastal paigaldasime õhk-soojuspumba ja rajasime kanalisatsiooni Piiriveere Liidri projekti toetusega.

2020 aastal alustasime Niitsiku külamaja arendamise projekti, mida toetab Piiriveere Liider. Selle projekti toel paigaldasime teise õhksoojuspumba, ehitame abiruumi köögile ja WC koos pesuruumiga. Selle projekti valmimisega muutusid meie klientide ja ka töötingimused palju paremaks.

2022 aastal saime valmis uued ruumid peosaali ja kohviku tarvis. Juba korraldasime seal Niitsiku külapäeva ja mitmeid kontserte ning koosolekud, samuti saavad piirkonna elanikud seal läbi viia erinevaid perekondlikke sündmusi.

Vanas kohviku ruumis on käsil käsitöötoa sisseseadmine. Sinna paigaldame kandasteljed, õmblusmasinad, kudumismasinad jpm käsitöö tarvis.

Saame läbi viia erinevaid õppepäevi ja ruume kasutada rohkem huvilisi.

Endiselt jätkame ajaloomaterjalide kogumist, nende töötlemist ja säilitamist külaarhiivi jaoks. Oleme koostanud kogutud materjalist mitmeid näitusi.

Jõudu mööda võtame kasutusele uusi ruume, maja teine korrus annab selleks palju võimalusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.