HIIUMAA MUDELIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 164 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommentee

HIIUMAA MUDELIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 164 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Hiiumaa Mudeliklubi loodi 16.01.2009. Samal ajal alustas Hiiumaa Mudeliklubi oma põhikirja järgset tegevust.

Klubi tegevuse eesmärgiks on lennu-, auto- ja laevamudelismialase spordi harrastajate ja huviliste ühendamine ja nende spordialade populariseermine, kaasates oma tegevusse koolinoori.

Kõik plaanitud tegevused õnnestusid.

Korraldasime XIV Hiiumaa Lennupäevad august 2022 esimesel nädalavahetusel uuel lennuväljakul Kogri külas Käina lähedal.

Palju tööd ja aega võttis raketimudelismi võistlustest osavõtmiseks ettevalmistumine, võistluse korraldamine ja organiseerimine.

Tihe koostöö on Hiiumaa koolidega.

Parimad saavutused 2022 aastal: Eesti meistrivõistlustel raketimudelismis saavutasime parimad tulemused kõigis võistlusklassides.

Klubi lasteringid toimuvad Kärdlas, Käinas. Üks kord kuus teeme mudeliringi Haapsalus, va koroonapiirangute ajal.

Teeme koostööd teiste tehnika- ja mudeliringidega Hiiumaal ja mujal Eestis. Võtsime osa kõigist mudelismi propageerivatest üritustest

Eestis. Korraldasime Eesti meistrivõistlusi raketimudelismis, kolm etappi. Teeme töötubasid erinevatel üritustel. Tutvustame Hiiumaad läbi aerofotograafia ning filmimise.

Meie juhendamisel tehakse nii Hiiumaal kui Haapsalus Noorkotkaste erikatse "Mudelist" alakatse "Lennundus" nõuete täitmise ringid, mis lõpeb lennulaagri korraldamisega juunis. Peale selle programmi edukat läbimist omistatakse osalejatele sellekohane erikatse märk.

Alustasime ettevalmistusega 2023 a juulis toimuvateks Maailmameistrivõistlustel osalemiseks Ameerikas Texase osariigis Austinis.

Oleme ELF (Eesti Lennuföderatsioon) ja MLÜ (Mudellennu Ühendus) liikmed.

Püüame lahendust otsida ringijuhtide leidmiseks Hiiumaal. Kaks mudeliklubi liiget asusid treenerikutset omandama 2022 aastal.

Alates 2021 a sügisest on meie klubil tegutsemiseks ilusad ruumid uues Hiiumaa Spordikeskuses. Linnumäe lennuraja tingimused ei vastanud enam meie ootustele, leidsime uue lennuraja Käina lähedal Kogri külas, kus 1964 aastani asus Hiiumaa lennuväli.

Siiani tegutsevad kõik vabatahtlikult ja tasuta. Klubil puudub regulaarne sissetulek. Suuremad rahalised väljaminekud on võimalikud vabatahtlikule annetusele ning Hiiumaa Vallavalitsusele. MTÜ Hiiumaa Mudeliklubil ei ole palgalisi töötajaid ning Hiiumaa Mudeliklubi juhatuse liikmed ei saa juhatuse liikme tasusid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Raketimudelismi võistlus Linnumäel 2015

7. novembril 2015 toimub Linnumäel Eesti meistrivõistlused raketimudelismis. Külalisi on oodata üle kogu Eesti. Võistlusreeglitega saad lähemalt tutvuda siin: R
mudeliklubi.ee

Tehnikaringide uued ajad sügisel 2015.

Mudeliklubi tehnikaringid alustavad sügisel uue hooga. Tehnikaringidesse on oodatud kõik tehnikahuvilised noored ja tegevust jätkub kõigile. Kärdlas neljapäev –
mudeliklubi.ee

Tegus nädalavahetus tulekul

Laupäeval 11. jaanuaril lisaks tavapärasele kogunemisele kell 13:00 mudeliklubi ruumides osaleme ja teeme aerofotosid sellel üritusel. “Kärdla esmamainimise 450
mudeliklubi.ee

Hiiumaa „Aasta ringijuht 2013”

Pühapäeval, 27. oktoobril  toimus Kärdla Kultuurikeskuses NOORTE JA NOORTEGA TÖÖTAJATE TUNNUSTAMISÜRITUS 2013 Tunnustusi jagatie järgmistes kategooriates: Aasta
mudeliklubi.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.