CHARITY PIRITAL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 312 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

CHARITY PIRITAL MTÜ hetkeolukord

Juba 312 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühingu tegevuse eesmärgiks on erivajadustega laste peredele toetamine. Peredele võimaluse andmine taastumiseks ja puhkamiseks ajal, kui erivajadusega laps või noor on kaasatd ühingu poolt organiseeritud tegevusse.

Arengukava alusel on ühingu tegevussuundadeks 1. Juhtimine 2. Liikmed 3. Lapsehoiuteenuse osutamine raske ja sügava puudega lastele 4. Annetuste kogumine erivajadustega lastele ja noortele Swedbanga projekti „Maa armastan aidata” kaasabil ja projektide teostamine 5. Erinevates õpitubades osalemise võimaluse andmine erivajadustega lastele, noortele ja nende vanematele.

1. Juhtimine

MTÜ tööd korraldas 3-liikmeline juhatus: Mare Miller, Tiina Karema, Iiri Hermaküla.

Juhatuse volitused kehtivad kuni 2024.a. jaanuarini. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees Mare Miller.

Ühingus on 12 liiget. Liikmeteks on erivajadusega lapse, noore või täisealise lapse esindajana lapsevanemad, hooldajad, eestkostjad .

Üldkoosolekuid on toimunud 1 ja juhatuse koosolekuid 6.

Ühingu põhilised tegevusülesanded on: (cid:127) info vahetamine ja liikmete teavitamine; (cid:127) koostöö avaliku, mittetulundusliku ja erasektoriga; (cid:127) lapsehoiuteenuse osutamine (cid:127) ürituste läbiviimine.

1. Töö liikmetega

Ühingus on 12 liiget. Liikmeid teavitatakse elektroonsete kirjadega ja telefoni teel.

1. Ühing osutab lapsehoiuteenust ja kasutab ühingu tegevuse arendamiseks rendipinda Tallinnas, Pae 37/ Võidujooksu 18. Lapsehoiuteenuse osutamiseks oli sõlmitud käsundusleping Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuametiga riigihanke „Lapsehoiuteenuse osutamine raske ja sügava puudega lastele Tallinnas 2021-2022”alusel.

Swedbanga annetuskeskkonnas „Ma armastan aidata” on kogutud annetusi projektidele „Kingi vaba nädalalõpp suure hoolduskoormusega peredele” ja „Toeta erivajadustega laste ja noorte iseseisvumist”.

Mittetulundusühing on kantud tulumaksuga mittemaksustavate mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.