JÕGEVA KABEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 478 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

JÕGEVA KABEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 478 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jõgeva Kabeklubi asutati 2009.a. MTÜ Jõgeva kabeklubi eesmärgiks on: 1. kabetajate, kabehuviliste ja toetajate organisatsioonilise ühendamise abil kabe edendamine ning kõrgete sportlike eesmärkide taotlemine; 2. kabealase tegevuse koordineerimine ja võimaluste ning tingimuste loomine treeningtööks noortega Jõgevamaal, Jõgeva linnas ja Jõgeva vallas; 3. kabe kui intellektuaalse mängufenomeni traditsioonide säilitamine ja uute traditsioonide kujundamine; 4. vabariiklike, maakondlike, linnade ja valdade meistrivõistluste ning muude võistluste ning muude võistluste korraldamine; 5. Eesti ja Jõgevamaa kabe ajaloo uurimine; 6. kabealaste trükiste kirjastamine ja levitamine; 7. klubiliseks tegevuseks optimaalsete tingimuste loomine ruumide ja inventari kaudu; 8. teha koostööd ning kaasa aidata kabeinventari tootmisel ja IT-võimaluste täiustamisel ning levikul.

Eesmärkide taotlemiseks klubi koondab kabest huvitatud isikuid, propageerib kabega tegelemist ja kaasab klubi tegevusse spordialast huvitatud lapsi ja noori, nende vanemaid ja toetajaid. Klubi korraldab kasumit mittetaotleval viisil sportlikku tegevust, organiseerib võistlusi ja üritusi, osavõtte võistlustest, määrab klubi esindajad erinevateks võistlusteks, töötab välja klubi ja piirkondlike võistluste juhendeid, hangib ja valmistab ette metoodilisi materjale, korraldab koolitusi, seminare ja konverentse, abistab treenerite väljaõpet, autasustab sportlasi, treenereid ja toetajaid.

Klubi arendab koostööd Eesti Olumpiakomitee, Eesti Kabeliidu, kabega tegelevate klubide ja organisatsioonidega, kohalike omavalitsuste ja spordiorganisatsioonidega, firmade ja üksikisikutega nii kodu- kui välismaal kabe edendamiseks ning traditsioonide säilimiseks. Klubi korraldab põhikirjalise tegevuse kindlustamiseks üritusi, võtab vastu korralisi annetusi ja eraldisi, teostab tehinguid klubi kasutuses ja omanduses oleva ning tema põhieesmärgi saavutamiseks vajaliku varaga, sõlmib sponsor- ja reklaamilepinguid.

MTÜ Jõgeva Kabeklubi asutaja liikmeteks on 3 füüsilist isikut.

MTÜ Jõgeva kabeklubi tööd korraldab juhatus. Juhatus on 3 liikmeline. Juhatuse eesotsas on juhatuse esimees. MTÜ Jõgeva kabeklubi ei tegele ettevõtlusega.

Juhatuse liikmetele 2022.a. töötasu töölepingu alusel ei makstud. 2022.a. ei ole sooritatud tehinguid seotud isikutega.

Põhivara 2022.a. ei soetatud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Seeriavõistlus 2023

Jõgeva Kabeklubi seeriavõistlus 2023 koosnes 7 etapist: Jõgeva mv-d 64-r, 100-r, brasiilia ja välkkabes ning Paunvere, Coop Jõgeva ja Orthezi kabeturniiridest.
jogevakabeklubi.ee

Jõgeva Pargikabe 2023 võit läks Leetu

Jõgeva linna 85. sünnipäeva raames peetud traditsioonilise Jõgeva Pargikabe 2023 võitis Aleksej Domchev. 
Parimad: 
🥇 Aleksej Domchev (Leedu) 
🥈 Keir-Christian
jogevakabeklubi.ee

EOK tunnustas

Eesti Olümpiakomitee tunnustas KUMUs toimunud pidulikul tänuvastuvõtul 2022. aastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt noorte ja juunioride seas medaleid võit
jogevakabeklubi.ee

Jõgevamaa parimad 2022

Jõgevamaa spordi ja tervise edendajate tänuõhtul kuulutati välja Jõgevamaa parimad 2022. aastal.
Merilii Jalg valiti Jõgevamaa parimaks naissportlaseks.
Triinu
jogevakabeklubi.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.