PÄRNU LINN, LIIVA TN 8 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

PÄRNU LINN, LIIVA TN 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Liiva 8 Pärnu asutati 2009.aastal. Tegevuse eesmärk on Liiva 8 maja haldamine. Korteriühistusse Liiva 8 kuulub 6 liiget. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatusse kuulub 2 liiget. Maja ümbruse korrastamine ja pisiremondid on tehtud liikmete endi poolt heakorratööde käigus.

Juhatuse liikmetele palka ei ole makstud .Raamatupidamist ja muid organisatoorseid töid tehakse tasuta vabatahtlikkuse alusel.

Ühistu liikmetelt korjatud ühistu majandamise tasude eest on tehtud vajalikke töid ja soetatud majandamiseks vajalikku vara. Suuremaid väljaminekuid nõudvate tööde teostamiseks on korjatud täiendavalt raha lisaks kuumaksetele.

2010.a. soetasime maja välisuksele fonoluku 2011.a. võeti laenu ja vahetati maja katus ära 2013.a. soetasime muruniiduk 2014.aastal vahetati elektrijuhtmestik maja üldkasutatavates ruumides (keldris ja koridoris) 2015.a. vahetati maja välisuks 2016.a. kärbiti krundil olevaid puid ja põõsaid 2017.a. ehitati uus aed 2018.a. ehitati uus kõnnitee 2019.a. vahetati ära roostevabast plekist korstnamütsid 2019.a. kasutati esmakordselt lumelükkamise teenust ja selleks palgati eraisik 2020.a. täiendavaid remondikulutusi ei tehtud, palgati eraisik lumekoristustöödeks 2021.a.vahetati prügikonteiner suurema konteineri vastu 2022.a.paigaldati vintskapi servapleki vee suunaja 2023.a. jätkatakse tegevust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.