ETNOBUSS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ETNOBUSS MTÜ hetkeolukord

Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Etnobussi asutajateks on Kristel Kaiv, Arno Kuusk, Jaanika Kuusk, Jürgo Nooni, Marin Nooni, Aili Näär ja Katrin Visnapuu.

Juhatusse kuuluvad Kristel Kaiv, Jaanika Kuusk ja Marin Nooni.

Etnobussi liikmed on peamiselt Tallinna Ülikoolis koos õppinud inimesed, kelle ühised huvid ja tegemised kulmineerusid 2009. aasta alguses

MTÜ Etnobussi loomisega. Etnobuss (vaata ka: www.etnobuss.ee) on liikuv õpituba, mis toob soovijatele koju kätte etnograafiliste sugemetega kaasaegse käsitöö, kus hinnatakse lisaks pärimuskultuurile ka ökoloogilist mõtteviisi. Võimalusel kasutame meisterdamisel looduslikke või loodusliku päritoluga materjale. Üha enam saame meisterdamisideid taaskasutatavate materjalide hulgast. Laialdane on ka liikuva õpitoa poolt pakutavate tegevuste nimekiri - tekstiilitööd, puutööd, etnograafiliste toitude valmistamine jne.

Oleme osalenud 2002- 2004. a. Tallinna Lauluväljakul toimunud Mardilaada töötubades. Alates 2004. aastast korraldame koostöös Emmaste

Vallavalitsusega Hiiumaal Emmaste vallas Sõru sadamas igaaastaseid Käsitöö- ja Kunstipäevi. See üritus on iga aastaga muutunud populaarsemaks nii külastajate kui kohalike hulgas ning laienenud ka teistesse Hiiumaa valdadesse.

Kõik Etnobussi liikmed on otseselt või kaudselt seotud etnograafia, käsitöö ja keskkonnateadlikkuse valdkondadega. Meie hulgas on käsitöö- ja kodunduse õpetajaid, kui ka töö- ja tehnoloogiaõpetajaid. Osadel liikmetel on rikas kogemustepagas laagri õpetajana (Kiltsi Loomelaagrid).

2022. aastal jätkus koostöö erinevate koostööpartneritega. Korraldasime erinevaid töötube.

Mitmed koostööprojektid jätkuvad ka 2023. a.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.