JALGPALLIKLUBI WELCO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1342 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

JALGPALLIKLUBI WELCO MTÜ hetkeolukord

Juba 1342 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jalgpalliklubi Welco alustas oma tegevust 2009. aastal.

Ühingu eesmärk on Ühingu liikmete omavaheliste sõprussidemete hoidmine ja tugevdamine ning jõudmine jalgpallis sportlike tulemusteni, mis rahuldaks Ühingu liikmeid. Täiendavaks ühingu eesmärgiks on pakkuda laiemale avalikkusele sportlikke ning kultuurilisi ajaveetmise võimalusi ning edendada tervislikke eluviise spordi kaudu nii noorte (peamine sihtgrupp) kui ka täiskasvanute seas. Mõlemad eelpool mainitud peamised eesmärgid toetavad teineteist ning need moodustavad terviku, mis omab laiemat ühiskondlikku mõju. Neid eesmärke teostatakse peamiselt läbi võistlusmängude nii Eesti tipp- kui madalamates liigades ja Eesti karikasarjades ning neid mänge ümbritseva jalgpallikultuuri loomise ning publikule ehtsa jalgpallielamuse pakkumise läbi.

2022. aasta oli MTÜ Jalgpalliklubi Welcole märgiline aasta, kus klubi tegi organisatsioonina järjekordse sammu oma arengus edasi. JK Welco esindusmeeskond mängis Esiliiga B tasandil ning võitles tublisti, kuid Esiliiga ülemisele tasandile tõusmine jäi lõpuks siiski paari punkti taha. Klubilise poole pealt jätkas MTÜ oma kodustaadioni arendamisega ning aasta tribüüni- ja olmehoone korpus täielikult valmis. Samuti sai tribüünihoone endale esimesed kaks astmestikku tribüünikohti. Staadionikompleksi ehitus lõpetatakse 2023. aastal. Klubi jätkas 2022. aastal oma arengukavaliste eesmärkide elluviimisega.

Jalgpalliklubi Welco arendab koos Welco jalgpallikool Santosega unhist jalgpallisunsteemi, kus Santos arendab noorte- ja Welco taniskasvanute jalgpalliga seotud tegevusi. Tugeva ja konkurentsivõimelise jalgpallisüsteemi loomisega tahame tagada meie klubis jalgpalliharidust omandavatele lastele ja noortele kõik võimalused sirgumaks läbi loogilise arengu ja erinevate vanuseklasside püramiidi tippu, et omandatud oskused ka täiskasvanute tippjalgpallis realiseerida.

MTÜ suurimaks kuluartikliks aruandeperioodil olid staadioniehitusega seotud kulud. Suure osa moodustasid ka tööjõumaksud ning väljakute rentimisega seotud kulud. MTÜ tulud moodustusid aruandmeperioodil liikmete regulaarsetest liikmemaksudest, sihtotstarelistest rahaülekannetest ja toetustest, ning sponsor- ja reklaamitulust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.