MÄHE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 320 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommentee

MÄHE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 320 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mähe Selts MTÜ (edaspidi Selts) peamised tegevused 2022 aastal olid: (cid:127) talveperioodil rajas selts Pirita Kloostrimetsa põhjaossa suusarajad; (cid:127) korraldati XI Pirita sügisjooks mille erinevatel distantsidel osales kokku 531 jooksusõpra; (cid:127) jätkati Facebook-i kogukonnalehe "Pirita Inimesed" administreerimist (31.12.2022 seisuga oli kogukonnagrupil jälgijaid 6373 inimest kasvades aasta jooksul 249 jälgija võrra).

2022. aastal Seltsiga uusi inimesi ei liitunud. Seltsi liikmete hulgast lahkus 1 inimene.

31.12.2022 seisuga on Seltsil kokku 47 liiget.

Seltsi liikmed osalesid aktiivselt Mähe asumi ja Pirita linnaosa elukeskkonda puudutavate probleemide aruteludel erinevatel ümarlaudadel nii

Tallinna Linnavalitsuse ametites, kui ka Pirita Linnaosa Valitsuses. Esindades laiapõhjaliselt piirkonna elanikke olid tähelepanuväärsemateks teemadeks 2022 aastal Merivälja tee 33 ja Merivälja tee 80 kinnistute arendamisega seotud küsimused. Esimesel juhul loobus arendaja siiski hoone ehitamisest, sest erameditsiini keskus Confido loobus oma plaanist Pirital oma esindus avada ning teisel juhul loobus linnavalitsus oma plaanist jätkata Maxima kaubanduskeskuse rajamise protsessi läbi projekteerimistingimuste menetluse. Merivälja tee 80 kinnistu puhul jätkub tavapärane planeerimisprotsess uue detailplaneeringu koostamise eesmärgil.

2022 aastal õnnestus Seltsil kaasata mitmeid eraisikutest toetajaid, et seeläbi saada vahendeid erinevatel ruumilist planeerimist puudutavatel vaidlustel vajalike ekspertiiside ja konsultatsioonide rahastamiseks.

Seltsi liikmed (Lauri Randma, Mauri Randma, Ragnar Luts, Urmas Johandi ja Erik Vest) osalesid võiskond MÄHE koosseisus edukalt Viimsi mälumänguturniiril, kus 29 võistkonna seas saavutati viie etapi kokkuvõttes kõrge II koht.

Seltsi 2023. aasta eesmärgid

Seltsi eesmärgiks on jätkata seniste tegevustega ja Selts jälgib Mähe asumi ja Pirita linnaosa ruumilise planeerimise valdkonnas toimuvaid arenguid ning püüab igati aidata kaasa parimate lahenduste leidmisele, samuti panustame ka Tallinna ühistranspordi Pirita linnaosa liinivõrgu kasutaja ootustele vastavaks muutmisele ning Pirita haridusvõrgu korrastamisele ja uute võimaluste loomisele.

Kogukonnale suunatud teabe paremaks edastamiseks jätkab Selts Facebook-i kogukonnalehe "Pirita Inimesed" administreerimist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.