PUTUKAMAAILM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 293 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PUTUKAMAAILM MTÜ hetkeolukord

Juba 293 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ PUTUKAMAAILM on vabatahtlikkuse alusel ühinenud isikute iseseisev kasumit mittetaotlev ühendus, mis tegutseb avalikes huvides.

Ühingu eesmärgiks on looduslike elupaikade ja putukaliikide uuringute, loodusõppe võimaluste loomise, keskkonnaalase teavitustöö ning looduskaitsealase tegevuse kaudu inimestes putuka- ja loodusehuvi äratamine ning rakendamine, keskkonnahariduse ja keskkonnateadlikkuse parandamine, harjumuste muutmine keskkonnasõbralikumaks ning väärtuslike elupaikade säilitamine.

2022. aastal oli ühingul 3 füüsilisest isikust liiget.

2022. aasta suveperioodil tegelesime mardikaliste ja liblikaliste faunistilise uurimisega, sealhulgas kaitsealuste ja Punase Raamatu liikide ning nende elupaikade vaatlemise ja leviku täpsustamisega Eestis. Leidsime mitmeid varem Eestis registreerimata liike. Koostatud sai hinnang teelehe-mosaiikliblika elupaiga kohta Hüürul.

Liikmed hindavad aruandeaasta tegevuse heaks. 2022. aasta tulem oli 1711 eurot, ühingu netovara aruandeperioodi lõpuks kokku 13 912 eurot.

Juhatuse liikmed 2022. aastal juhatuse liikme tasu ei saanud, ühingul töölepingu ega töövõtulepingu alusel töötajaid ei olnud. Tehtud sai ligikaudu 1 500 tundi vabatahtlikku tasustamata tööd ning sõidetud Eestis välitöödel läbi ca 10 000 km.

2022. aasta tuludest summas 2 030 eurot moodustasid 99 % tulud teenuste müügist ja 1 % füüsilistest isikutest liikmetelt saadud tasud.

Entomoloogilistele töödele kulus otseste kuludena 711 eurot, kusjuures tööd tehti täies ulatuses vabatahtliku tasustamata tööna.

2023. aastal põhikirjaline tegevus jätkub. Kavas on jätkata Eesti mardikate ja liblikate leviku-uuringuid ja valmistada ette osalemist entomoloogilisel troopikaekspeditsioonil.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.