EESTI TULEOHUTUSPAIGALDISTE HOOLDAJATE KESKLIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

EESTI TULEOHUTUSPAIGALDISTE HOOLDAJATE KESKLIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Tuleohutuspaigaldiste Hooldajate Keskliit ( edaspidi ETHK) on loodud 21.05.2009. ETHK liikmeteks on 17 Eestis aktiivselt tegutsevat tuleohutsettevõtet millega oleme üks suurimaid erialaliite Eestis.

ETHK eesmärgiks on Eestis tuleohutusteenuseid pakkuvate ja osutavate tuleohutusettevõtete koondamine ühiste huvide väljendamiseks.

Jätkati teavitustööga mille eesmärgiks oli teadvustada tarbijatele ja järelvalvet teostavatele ametiasutustele ohtliku olukorda, kus klient saab tihti ebakavaliteetset tuleohutusalast teenust teenusepakkujatelt kelledel puudub teenuse pakkumiseks kompetents. Tegeleti aktiivselt vingugaasi (Co) ohtlikuse selgitamisega ja suitsuandurite propageerimisega. Jätkus aktiivne teavitustöö ja koolituste läbiviimine seoses tulekustutite kontrolllimise ja hooldamisega seotud probleemide teadvustamisega erinevatele ametkondadele ja ettevõtetele. Valmis EVS 933 standard "Juhised kantavate tulekustutite kontrolliks ja hoolduseks ning nõuded hoolduspunktidele"

Osaletakse Sisekaitseakadeemia juures asuva tuleohutusspetsialisti ja tuleohutuseksperdi kutsekomisjoni töös. Osaletakse jätkuvalt

Päästeameti ja Siseministeeriumi töörühmades, mis valmistasid ette tuleohutusvaldkonda reguleerivate määruste väljatöötamist ja muutmist. Osaleti Eesti Standardikeskuse töögrupis TK 5 (tuletõrje- ja päästevahendeid käsitlevate standardite töögrupp) ja EVS/TK 08 „Ehitustoodete tuleohutus”

Oleme olnud võrdväärsed partnerid erinevatele ministeeriumitele ja ametiasutustele, kes tegelevad nii otsesel kui kaudsel moel tuleohutusalase turvalisusega.

Oma liikmeskonnaga oleme jätkuvalt suurim tuleohutusvaldkonna erialaliit millel on läbi oma liikmete märkimisväärne turuosa antud valdkonnas. ETHK on jätkuvalt tegutsev ja jätkusuutilk.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.