VÕIVERE TUULEVESKI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 337 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommentee

VÕIVERE TUULEVESKI MTÜ hetkeolukord

Juba 337 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 33 korda.

Tegevusaruanne 2022

MITTETULUNDUSÜHINGU VÕIVERE TUULEVESKI 2022. AASTA TEGEVUSARUANNE

Mittetulundusühingu Võivere Tuuleveski eesmärgiks on Lääne-Viru maakonnas Väike-Maarja vallas Võivere külas Võivere tuuleveskis Struve kaare teema tutvustamine. Peame väga oluliseks UNESCO maailmapärandi nimekirja kantud Struve kaare teema laiemat tutvustamist ja teadvustamist.

Eesmärgi täitmiseks soetasime Leader programmi ja Väike-Maarja vallavalituse toetusega 2022. aastal tuuliku kolmandal korrusel asuvasse seminariruumi lauanõud, kohvimasina Jura X8 Platin ja galeriil kasutamiseks neli lauda ja kaksteist tooli, et sellega parandada tingimusi kolmanda korruse rentimiseks seminariruumina ning suveperioodil külaliste teenindamiseks.

Omavahenditest arendas selts veskis Wi-Fi kasutamise võimalusi ning maksis vara (veski ja näitus) kindlustusmakset, MTÜ Visit Virumaa projekti “Virumaa turismi Soome hüpe 2022- 2023" omaosalustasu ja raamatupidamisteenuse osutamise tasu.

2022. aasta põhitegevus oli tuuliku kolmel korrusel paikneva näituse „Tere tulemast Struve kaarele“ tutvustamine veski külalistele. Näitus oli külalistele avatud juunist kuni augustini reedest pühapäevani ning muul ajal eelneval registreerimisel.

Omatulu teenib selts näitusele piletite ja meenete müümise ning giidi- ja ruumide renditeenuse osutamisega.

Saadud tagasisidest võib kindlalt järeldada, et näituse avamine ja suveniiride müümine on Struve kaare teema tutvustamiseks vajalik. Iga külastus ja kaasa ostetud toode viib endaga kaasa sõnumi Struve kaare olemasolust.

Jätkuvalt tunneme puudust Pandivere piirkonnaülesest turismisektori koostööst ning selle teadlikust juhtimisest ja turundamisest.

Lisaks Struve kaare teema tutvustamisele on selts panustanud ka kohaliku elu edendamisesse. Aitasime korraldada koostöös Simuna rahvamajaga kogupere üritust "Simuna perepäev".

Mittetulundusühingu Võivere Tuuleveski tegevuse suurimad toetajad on Leader ja Kohaliku omaalgatuse programm ning Väike-Maarja vallavalitsus, kes toetab seltsi tegevust vastavalt vallas kehtivale mittetulunduslikuks tegevuseks toetuse taotlemise ja kasutamise korrale.

Alanud 2023. aasta tähtsaimaks ettevõtmiseks on Struve kaare teemalise näituse tutvustamine. Samuti planeerib selts kirjutada projekti kolmanda ja neljanda korruse vahelise trepi ning nõudepesumasina soetamiseks.

Liivika Harjo juhatuse liige

Mittetulundusühing Võivere Tuuleveski

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.