PÜSSI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommentee

PÜSSI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Püssi Spordiklubi on isesesva klubina eksisteerinud alates juunist 2009.a. Spordiklubi on mittetulundusühing.

Klubi tegevuse eesmärkideks on klubi liikmete ühistest huvidest lähtudes sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine ja tervisespordi viljelemine ja arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini ning oma liikmete ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine.

Klubi põhitegevuseks on liikmete heatasemeline osalemine piirkondlikel võistlustel, treeningrühmade töö ja võistluste korraldamine.

Püssi spordiklubi propageerib spordiga tegelemist ja kaasab klubi tegevusse Lüganuse valla huvitatud noori, nende vanemaid ja toetajaid, korraldab oma liikmetele sportlikku tegevust, organiseerib võistlusi ja üritusi teiste klubidega, osavõtte võistlustest, koostab klubisiseseid edetabeleid, määrab klubi esindajaid erinevateks võistlusteks, töötab välja nii oma klubi kui ka piirkondlike võistluste juhendeid, hangib huvilistele treeninguteks metoodilisi materjale, autasustab sportlasi ja teisi oma klubi liikmeid ning toetajaid.

Klubi liikmetel on saalijalgpallitreeningud Maidlas, treeningud lastele ja noortele Püssi Kultuurimaja võimlas ning jalgpalliplatsil.

Spordiklubi võistkond võtis osa jalgpalli rahvaliigast ja saalijalgpalli rahvaliigast.

Klubi on valla koostööpartner Püssi seeriajooksu korraldamisel.

Spordiklubis 2022 aastal toimus:

SK liikmete osavõtt maakonna võistlustel.

SK liikmed võtavad samuti osa liikumisharrastus üritustest nii Ida-Virumaal kui ka väljaspool.

MTÜ tegevuset korraldab kolmeliikmeline juhatus.

Juhatuse liikmed 2022.a. mingeid tasusid saanud ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.