MUHU LOODUSE KAITSEL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 368 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

MUHU LOODUSE KAITSEL MTÜ hetkeolukord

Juba 368 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2015.aastal hakkas MTÜ Muhu Looduse Kaitsel tegelema hoogsalt Muhu puisniitude ja loopealsete korrashoiuga.

Rannaniitude ja loopealsete korrashoiu tagamiseks soetasime Kihnu maalambad ja Šoti mägiveised.

2022. aastal oli MTÜ- s i töötaja, palgafond kokku oli 8 678 eurot.

2022.a ettevõte põhivaradesse ei investeerinud.

2023.aastal jätkab MTÜ oma põhitegevusega, milleks on poollooduslike koosluste taastamine ja hooldamine, sh. loomade karjatamine, niitmine ja sööda varumine. Looduskaitseliste õppepäevade ja muude ürituste ning talgupäevade korraldamine, keskkonnasäästliku eluviisi ja talupidamise põhimõtete propageerimine, Muhu loodusväärtuste tutvustamine ja loodusliku mitmekesisuse säilitamise kaasaaitamine, Muhu pärandkultuuri objektide hooldamine ja tutvustamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.