ARUVALLA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ARUVALLA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aruvalla Külaselts MTÜ tegevuse peamiseks eesmärgiks on kogukonnatunde tekitamine ja hoidmine läbi ühisürituste. Oluliseks rolliks on ka suhtlemine Rae vallavalitsusega näiteks taristu või sotsiaalküsimustes ning seismine külaelanike huvide eest.

2022. aasta oli Aruvalla külale 605. juubeliaasta ning seoses sellega saime korraldada nii uusi üritusi, kui teha traditsioonilisi suuremalt kui tavapäraselt.

mais toimus külakoristuspäev, mille raames rajasime külaplatsile uue võrkpalliväljaku ning (cid:127) paigaldasime korvpallirõnga valla rahastuse toel toimusid juunis külaplatsil Kunstide päev ja Aruvalla 605 - Suur (cid:127)

Sünnipäevapidu, bändi ja retrodiskoga augustis valgustati valla poolt ära külas olevad bussipeatused (11 tk) ning septembris korrastati (cid:127) bussiootepaviljonide seinad (4tk) Jüri kihelkonna seelikumustrisse septembris osalesime Põllumajandus- ja Toiduameti koostööümarlaual "Karjatamine ja hulkuvad (cid:127) loomad" oktoobris asutatud Rae valla vanemaealiste nõukogusse kuulub 2 Aruvalla Küalselts MTÜ liiget (cid:127) novembris avaldasime Rae Sõnumites artikli “Aruvalla 605 - juubeliaasta rõõmud ja (cid:127) õnnestumised”

Kogukonna eestvedaja stipendiumi raames (eraisikustipendium) korraldas külavanem septembris (cid:127) seminar - mõttetalgu 16- le kogukonnaliikmele Anija mõisas ning detsembris Tänuõhtu 40- le külaellu panustajale Kõue mõisas.

Küla e- jõulukaardil jäädvustasime kõik aasta meeldejäävamad sündmused jõulukuusel, ehetena.

(cid:127)

Koroonapiirangud ei ole meie kogukonnavaimu murdnud!

Kohaliku Omaalgatuse programmist saime 2022 a. rahastuse kahele investeeringuteprojektile:

Murutraktor Aruvalla külaplatsi hooldamiseks”, toetus summas 3 959,10 € 1.

Inventar Aruvalla kogukonnaürituste korraldamiseks, toetus summas 3 308,22 € 2.

31.12.2022 seisuga oli MTÜ Aruvalla külaseltsil 64 liiget.

Tänu liikmemaksudele ning valla poolsele toetusele, omab külaselts rahalisi vahendeid, mille abil on võimalik teatud mahus hoida ja arendada külaelu traditsioone ja elukeskkonda.

Külaelu elavdamiseks vajame taristut külaplatsile, kuid varjualuste jms. ehitamise plaanid lükkame taas edasi. Ootame ehitusmaterjalide hindade normaliseerumist ja suuremat stabiilsust ning eurorahade, nt. LEADER uue toetusvooru avanemist 2024a.

Lugupidamisega,

Kaia Talvik

Aruvalla Külaselts MTÜ, juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.