EESTIFOTO KOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 384 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritu

EESTIFOTO KOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 384 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 23 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Eestifoto kool on asutatud 12.11.2009 ning tema eesmärgid on: - fotohariduse arendamine ja pakkumine; - fotokursuste, -ürituste ja -festivalide korraldamine; - fotograafia edendamine.

Nimetatud eesmärkide täitmiseks korraldati lõppenud majandusaastal fotokursuseid nii oma liikmetele kui ka tasulisi kursuseid mitteliikmetele.

Aasta lõppes kasumiga.

Mittetulundusühingus oli lõppenud majandusaastal üks osalise tööajaga töötaja. Järgmisel aastal on plaanis tegevust fotograafia arendamise alal jätkata.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.