TORI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TORI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tori Spordiklubi on loodud avalikes huvides mittetulundusühinguna tegutseva heategevusliku vabatahtliku ühendusena, mille eesmärk ja põhitegevus on suunatud Tori vallas spordi ja liikumisharrastuse arendamisele ja selleks tingimuste loomisele.

Tori Spordiklubi tööd juhib 5-liikmeline juhatus. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees.

Klubi liikmete arv on 24 (31.12.2022 seisuga).

2022. aastal korraldas spordiklubi sihtfinantseerimise vahendite arvelt tervisespordisarja

Terve Tori, mille raames viidi läbi neli sündmust (kanuumatk, jalgrattamatk, rühmatreeningutepäev treener Kati Henseni juhendamisel ja Tori Põrgu Triatlon).

Sihtotstarbeliselt finantseeritud vahendeid saadi kokku 2135 eurot. Tori Valllavalitsus toetas

Tori Spordiklubi tegevustoetusega 8300 eurot.

Omavahendite arvelt korraldati saalijalgpalli- ja jalgpalli turniirid, koroonaturniir, vastlapäeva perepäev, võrkpalliturniir, 3 sulgpalliturniiri, jüripäeva rahvajooks, discgolfi võistlused kevadel ja sügisel, spordipäev lastele, lauamängude mitmevõistlus. Vabatahtlikuna aitas klubi korraldada Pärnumaa võidupüha maratoni, Tori Valla ohutuse päeva, Tori Valla spordipäeva ja Tori Sotsiaalmaja eriliste spordipäeva.

Tori Spordiklubi eestvedamisel toimub Tori kooli võimlas regulaarne treeningtegevus.

Harrastada saab erinevaid rühmatreeninguid, sulgpalli, võrkpalli, jalgpalli ja jõusaali treeninguid. Võimalus on mängida discgolfi, lauatennist ja koroonat.

Tori Põrgulised vutitiim osales 2022.aastal Eesti Jalgpalli Liidu korraldataval rahvaliiga turniiril jalgpallis ja saalijalgpallis. Sulgpallurid olid samuti edukalt esindatud mitmetel turniiridel üle vabariigi.

2023. aastal jätkame kõigi eelpool loetletud traditsiooniliste sündmuste korraldamisega.

Jätkub ühisprojekt „TERVE TORI tervisespordisari 2022/2023“ koostöös MTÜ Terve Arega

PRIA Leader programmi toetusega.

Tori Spordiklubi juhatus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.