MAANTEEMUUSEUMI SÕBRAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

MAANTEEMUUSEUMI SÕBRAD MTÜ hetkeolukord

Juba 130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Maanteemuuseumi Sõbrad (edaspidi Ühing) on vabatahtlik, omaalgatuse põhimõttel loodud, iseseisev ja kasumit mitte taotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides, isemajandamise ja -finantseerimise põhimõttel. Ühing on asutatud 07. mail 2010.

Asutajaliikmeid on 3.

Ühingu tegevuse põhikirjaliseks eesmärgiks on aidata kaasa Eesti Maanteemuuseumi tegevusele Eesti maanteede ja liikumisviiside ajaloo tutvustamisel ja väärtustamisel.

TEGEVUSE KOKKUVÕTE 2022. majandusaastal: 2022. aastal sisuline ja majanduslik tegevus praktiliselt puudus.

TULUD, KULUD, TULEM 2022. aastal tulusid ei olnud. Muud kulud: 2022. aastal 0 eurot (2021. aastal 2 eurot) olid seotud pangateenuste tasudega. Tulem: 0 eurot (2021.

aastal -2 eurot).

PERSONAL

Ühingul palgalist tööjõudu ei ole. Ühingu tegevust juhib üks juhatuse liige, keda 2022. ja 2021. aastal ei tasustatud.

EESMÄRGID JÄRGMISEKS MAJANDUSAASTAKS

Järgmisel majandusaastal on kavatsus jätkata Ühingu tegevust, aidates kaasa Eesti Maanteemuuseumi tegevusele Eesti maanteede ja liikumisviiside ajaloo tutvustamisel ja väärtustamisel. Selleks jätkatakse vabatahtlikku tegevust muuseumiprogrammide läbiviimisel, samuti on plaanis kaasata uusi inimesi nimetatud tegevustesse, osaletakse projektides ning tehakse muuseumiga koostööd ajalooliste uuringute läbiviimiseks.

Ülle Sillamäe, juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.