VAHTRA TALU TEGEMISED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

VAHTRA TALU TEGEMISED MTÜ hetkeolukord

Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ eesmärk on treeningute ja huvitavate tegevuste kaudu võimaldada kohalikel elanikel veeta oma vaba aeg aktiivselt, huvitavalt ja sportlikult.

Fitnesstreeningud ja Bodyart treeningud toimuvad sügisest kevadeni igal nädalal kaks korda.

Alustasime ka noorte jõusaali treeningute läbiviimisega, kus osales 8-10 noort, vanuses 14-18. Osalejad olid motiveeritud treeningutes käima.

Treeningutel on majandusaasta jooksul osalejaid olnud kokku ligi 45.

2022 aastal oli osalejaid tavapärasest vähem, kuna eelnevad Covidi aastad on jätnud jälje inimeste harjumustesse ning tagasi regulaarsetesse treeningutesse naasta on olnud raske.

Sõlmitud oli ka Antsla vallavalitsusega leping Antsla jõusaali teenuse pakkumiseks.

2022. a juunis toimus Vahtra Talu tegemised MTÜ korraldatud Meistrite päev, kus olid erinevad töötoad, esinejad, kohalikud käsitöömeistrid oma kaupa pakkumas jne. Meistrite päev oli pühendatud raamatukogude aastale ja väljas olid ka kõik Antsla valla raamatukogud. Esinesid erinevad kirjanikud ja luulemeistrid. Osalejaid oli väga palju ja päev läks igati korda.

Tasusid ei makstud, palgalisi töötajaid ei olnud.

2023.a. jätkatakse seniseid tegevusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.