EMMASTE PUHKPILLIORKESTER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

EMMASTE PUHKPILLIORKESTER MTÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Emmaste Puhkpilliorkester (edaspidi MTÜ EPPO) on Emmaste Põhikooli Puhkpilliorkestri õigusjärglane. MTÜ-l on 2021. aastal 12 liiget (orkestranti) ja MTÜ tegevust juhib kolmeliikmeline juhatus. MTÜ EPPO on Eesti Saarte Noorte Puhkpilliorkestri, mille koosseisu kuuluvad noored muusikud Saaremaalt, Hiiumaalt ja Muhust, koosseisuline liige.

MTÜ-l oli 2022. aastal 11 liiget (orkestranti) ja ühingu tegevust juhib kolmeliikmeline juhatus.

Ühingu eesmärgiks on edendada muusikaelu Emmaste osavallas ja väljaspool seda koostöös

Emmaste Põhikooliga, Emmaste Osavalla Valitsuse ja Hiiumaa Vallavalitsuse kultuuriosakonnaga,

Eesti Puhkpillimuusika Ühinguga, Eesti Saarte Noorte Puhkpilliorkestriga, erinevate muusikaalaste ühingute ja seltsingutega ning teiste kollektiividega. Samuti anda huvilistele võimalus tegeleda muusikaga (eelkõige traditsioonilise puhkpillimuusikaga, kuid ka sving-, rokk-, pop- jne muusikaga).

Ühingu põhitegevusteks on: muusikaelu edendamine Emmaste osavallas ning väljaspool seda, huvilistele võimaluse andmine muusikaga tegelemiseks, puhkpillimuusika traditsiooni elushoidmine, noortele võimaluse andmine vaba aja sisustamiseks, puhkpillimuusika ürituste korraldamine, oma liikmete erialaste teadmiste ja ühiskondliku aktiivsuse tõstmine, loometegevusealaste seminaride ja muude ürituste korraldamine.

Olude sunnil viis ühing 2022. aastal oma põhitegevuse (orkestri proovid) üle Kärdla

Kultuurikeskusesse. See aga ei vähendanud võimalust tegeleda puhkpillimuusikaga ja seda

Hiiumaal edendada.

2022. aasta olulisemad tegevused ja esinemised olid: 1. Hiiumaa 16. Puhkpillipäevade ettevalmistamine ja läbiviimine; 2. "Sõru Jamm" korraldamine, läbiviimine ja kontsert Sõru paadikuuris ning esinemised erinevates kodukohvikutes Hiiumaa Kodukohvikute päevadel; 3. Esinemine talvisel Hiiumaa käsitöö- ja omatoodangu laadal.

MTÜ EPPO sai 2022. aastal sihtfinantseeringutena 2350,00 eurot toetust.

Projektid: 1. KULKA - Hiiumaa 16. Puhkpillipäevade korraldamine ja läbiviimine 05.-07.08.2022.

Toetuse suurus 700 eurot; 2. Hiiumaa Vallavalitsuselt sai Emmaste Puhkpilliorkester 600 eurot MTÜ-de tegevustoetust ja 1050 eurot projektitoetust 16. Puhkpillipäevade läbiviimiseks.

Ürituste korraldamiseks ja tegevuste läbiviimiseks kirjutatud projektid on korrektselt läbi viidud, aruanded on esitatud õigeaegselt ning rahastajate poolt kinnitatud.

MTÜ sai 2018. aastal annetusena 858,37 eurot, mille eest soetati Yamaha altsaksofoni hinnaga 1043,50 eurot. Puudujääva osa kattis MTÜ-de toetus. Saksofon on arvel põhivarana.

2023. aastal soetas MTÜ valla projektitoetuse toel ja omavahenditest Thomann EÜ802L

Bb-euphoniumi ja Denis Wick MeadSeries huuliku summas 1023,00 eurot. Euphonium on arvele võetud põhivarana.

Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei makstud.

MTÜ Emmaste Puhkpilliorkester on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.