SEB TALLINK TENNIS TEAM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 668 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 92 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

SEB TALLINK TENNIS TEAM MTÜ hetkeolukord

Juba 668 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 92 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Majandusaasta algus : 01.01.2022

Majandusaasta lõpp: 31.12.2022

Eesmärk ja tegevuse põhisuunad: MTÜ SEB Tallink Tennis Team (edaspidi MTÜ) on loodud edendama avalikkuse huvi ja kaasatust tennisesporti. MTÜ on loodud toetama ja arendama tennist laste hulgas, tundma ära ning arendama noorsportlasi, kes on huvitatud ning kellel on potensiaali mängida tipptasemel tennist.

MTÜ põhisuund on toetada noorte tennist Eestis andes noorsportlastele võimaluse treenida tipp- treenerite juhendamisel ning treenida ja võistelda väljaspool Eestit.

MTÜ eesmärk on luua professionaalne ettevalmistussüsteem parimatele noortele tennisemängijatele ning aidata kaasa rahvusvahelistel turniiridel osalemisele. Teami tegevus koostöös Eesti Tennise Liiduga on suunatud eesmärgile aidata üheskoos Eesti tennisel laiendada ala kandepinda ja kasvatada maailmatasemel konkurentsivõimelisi mängijaid.

MTÜ põhitegevus on jätkuvalt noorte tennisistide treeningute ja välissõitude toetamine.

MTÜ alustas 2012. aastal kaks korda nädalas, nelja nädala jooksul kestvate tasuta tennisetreeningute pakkumisega lastele üle-Eesti. MTÜ korraldas ka 2022. aastal septembrist oktoobrini kestnud „Tennisekuu“. Koostöös 14 tenniseklubiga, 17 tennisekeskuses üle Eesti oli 6-10 aastastel lastel võimalus proovida kätt tennisemängus. Lastele pakuti 5 korda tasuta võimalust õppida tennist. Kokku osales Tennisekuul lapsi 250.

Jätkati lastetreenerite koolitusprogrammi, kus Mark Tennanti juhendamisel osalevad 4 treenerit.

Eesmärgiks on kompetentsipõhise lähenemise tutvutamine ja edaspidi selle edasiandmine programmis osalevate treenerite poolt. Antud treenerid on kaasatud Eesti Tennise Liidu treenerite koolitusprogrammi.

MTÜ jätkab noorte tennise arendamist ka 2023. aastal. Lisaks juba tennist mängivate

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.