HUMMULI ARENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

HUMMULI ARENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 302 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Hummuli Arendus on asutatud 2010.aastal. Mittetulundusühingu eesmärgiks on loodus- ja tervisespordi arendamine, tervislike eluviiside propageerimine, kultuurielu mitmekesistamine, kohaliku ajaloo- ja kultuuripärandi väärtustamine ja kogu piirkonna elukeskkonna paremaks muutmine. MTÜ Hummuli Arendus teeb koostööd valla ettevõtjatega ja allasutustega.

Peale 2018.aastal toimunud haldusreformi on mittetulundusühingu liikmelisus muutunud. Paljud liikmed avaldasid soovi lahkuda. Samas on Hummuli kogukonnas aktiivseid inimesi, kes soovivad panustada kogukonna tegevusse.

2021.a. kevadel esitati taotlus Valgamaa kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) projektile "Külakiige ehitamine ja paigaldamine Hummuli parki". Programmi rahastatakse Euroopa struktuurivahenditest.

MTÜ-le eraldati toetust 3 388,50 eurot. Omafinantseeringuks andis toetust Tõrva Vallavalitsus.

2021.a. sügisel paigaldati Hummuli parki kiik maksumusega 3 600 eurot.

2021.a. tuli ettepanek, et Hummuli kogukonna väärikatele inimestele võiks paigaldada pingi. Pingi paigaldamist organiseerisid mtü liikmed. Pingi paigaldamise kulud kokku olid ca 1 100 eurot. Tõrva Vallavalitsus andis toetus pingi paigaldamiseks 500 eurot.

2021.a. sügisel esitati taotlus Valgamaa kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) projektile "Hummuli külakeskuse saali akustika parandamine". Programmi rahastatakse Euroopa struktuurivahenditest. MTÜ-le eraldati toetust 3537 eurot. Omafinantseeringuks andis toetust

Tõrva Vallavalitsus. Kogu projekti maksumus oli 3930 eurot ja paigaldatakse akustilised kardinad 2023a.

Alates 2022.a on valitud juhatusse uued liikmed.

2022.a kevadel esitati taotlus Valgamaa kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) projektile "Hummuli külakeskuse jõusaali sisustuse soetamine" Programmi rahastatakse Euroopa struktuurivahenditest. MTÜ-le eraldati toetust 3919,20 eurot. Omafinantseeringuks andis toetust osaliselt Tõrva Vallavalitsus . Jõusaali seadmed said soetatud osaliselt 2022a lõpus ning osaliselt saabusid 2023a alguses. Kogu projekti maksumus 4740,38 eurot.

2022.a sügisel esitati taotlus Valgamaa kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) projektile "Välitelgid ning banketitoolid Hummuli kogukonnale" Programmi rahastatakse Euroopa struktuurivahenditest. MTÜ-le eraldati toetust 4000 eurot. Omafinantseeringuks andis toetust

Tõrva Vallavalitsus . Välitelgid ja banketitoolid soetati 2023a kevadel. Kogu projekti maksumus 4651 eurot.

2022.a sügisel esitati taotlus Valgamaa kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) projektile "Hummuli Talvine Looduspäev 2023" Programmi rahastatakse Euroopa struktuurivahenditest.

MTÜ-le eraldati toetust 2500 eurot. Omafinantseeringuks andis toetust Tõrva Vallavalitsus. Üritus oli korraldatud koostöös Hummuli Põhikooli, Hummuli Külakeskuse, Tõrva Avatud Noortekeskuse

Hummuli noortetoa ning Hummuli Raamatukoguga, kes toetasid üritust oma eelarvest. Reklaami tulu teenisime ürituse pealt kohalikelt ettevõtetelt ja piletitulu suunasime ürituse eelarvesse. MTÜ liikmed ning kohalik kogukond oli kaasatud vabatahtlikena. Üritus toimus 24.02.2023a. Kogu projekti maksumus 6039,22 eurot.

Mittetulundusühing on jätkuvalt tegutsev ja seisab hea selle eest, et arendada kohalikku elukeskkonda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.