KULTUURI- JA HARIDUSSELTS ÜKSMÜTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KULTUURI- JA HARIDUSSELTS ÜKSMÜTS MTÜ hetkeolukord

Juba 156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kultuuri- ja haridusselts Üksmüts moodustati 9.05.2011.

Mittetulundusühingu põhikirjalisteks eemärkideks on: (cid:127) kultuurilise ja haridusliku huvitegevuse teostamine; (cid:127) inimeste aktiviseerimine ja julgustamine, mõtestamaks ümbritsevat maailma ja omaenda elu; (cid:127) kunsti, käsitöö ja pärimuskultuuri hoidmine ja edasikandmine; (cid:127) ökoloogilise ja inimkeskse eluhoiaku kujundamine; (cid:127) koostöö arendamine kultuuri, haridus ja kasvatust edendavate organisatsioonide ja üksikisikutega; (cid:127) liikmete huvide esindamine.

2022 aastal tegutsesid MTÜ KHS Üksmüts toetusel Alburahva Teater, segakoor "Sink Sale Proo" ja segarahvatantsurühm „Kakerdaja“, "Meiete laste pillitoa" laager ja A.H. Tammsaare nimelist võistulugemist "Hansenist

Tammsaareni" ning kogukonna perepäev. Tähistati rahavateatri sünnipäeva.

ALBURAHVA TEATER

Teater on tegutsenud 40 aastat. Hetkel tegutseb trupis aktiivselt 14 liiget. Lavastaja oli Tiit Tammleht. Teater on aasta jooksul andnud 10 korral etendusi erinevates eesti rahvamajades, külamajades, külapäevadel. Esitatud on ainult algupärandit, ehk kohaliku näitekirjaniku Küllike Veede loomingut.

Tegemisi kajastab trupi koduleht alburt.weebly.com ja facebook'i grupp Alburahva Teater.

SEGAKOOR „SINK SALE PROO“

Segakoor „SINK SALE PROO“ alustas tegevust 2009 aasta oktoobris. 2022 aastal on koori koosseisus 16 liiget, koori dirigent Kaja Kraav, koorivanem Aune Suve-Kütt.

Korraldati Järvamaa folklooripäev "Suvisted Veteperes".

SEGARAHVATANTSURÜHM „KAKERDAJA“

Segarahvatantsurühm „Kakerdaja“ alustas tegevust 1986. aastal. Tantsurühmas on 2022. aasta seisuga 17 liiget (8 paari tantsijaid).

Rühma juhendab Ülle Oru.

Meiete laste pillitoa laagris osales 28 last, töötasu maksti 5 laagri juhendajale. Esineti konterdiga Rummusaare puhkebaasis ja Imavere piimapäeval.

Hansenist Tammsaarest õpilaste võistulugemisel osales üle 80 noore üle Eesti.

MAJANDUSTEGEVUSEST

Projekti toetust eraldasid:

Kultuurkapital toetas kokku 9 projekti kokku summas 3816 eurot

Laulupeo ja Tanstusupeo SA 3320 eurot

Järva Vallavalitsus 3250 eurot 2022 aastal oli mittetulundusühingu tulud kokku 16 742 eurot ja kulud 16 854 eurot.

Aruandeaasta tulem on -112 eurot.

Vahendite jääk 14 096,78

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.