ELEKTRITEATER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 764 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommente

ELEKTRITEATER MTÜ hetkeolukord

Juba 764 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta oli Elektriteatri jaoks erakordselt hea aasta. Tegime 970 seanssi ja meil linastus 379 filmi. Meid külastas aasta jooksul 55714 külastajat, mis tähendab, et keskmiselt külastas igat meie seanssi 57,4 inimest.

Ületasime kõiki prognoositud tulemusi ning võrreldes 2022. aastaga toimus Elektriteatris suur seansside ja vaatajanumbrite kasv: 80 seanssi rohkem kui eelmisel aastal ning vaatajanumbrid kasvasid 11879 võrra viiekümne viie tuhandeni, mis on meie kõigi aegade rekord. Võime öelda, et publikuhuvi meie programmi vastu on endiselt väga suur ning oleme kindlad, et suudame seda suunda ka edaspidi hoida.

Olulised saavutused 2023. aastal programmis: - Tartu kinomaastiku rikastamine mitmekülgse ja kvaliteetse filmiprogrammiga.

- 970 toimunud filmiseanssi, 379 erinevat filmi ja 55714 filmivaatajat. Meie seansse külastas keskmiselt 57,4 inimest, mis teeb saali täituvuseks 49.9%. Oleme selle tulemusega väga rahul.

- Väga eduka koolidele suunatud Koolikino programmi käivitamine, mille raames toimus 110 seanssi ja külastas kokku 6136 vaatajat, mis on võrreldes eelneva aastaga 1290 vaatajat rohkem.

- Koolikino on oluline partner ka teistele Tartu ja Lõuna - Eesti noortele suunatud ettevõtmistele. Näiteks toimus meie juures Tartu Kristjan Jaak

Petersoni Gümnaasiumi poolt korraldatav üle-Eestiline filmifestival ja galaõhtu. Sügisel teeme koostööd laste ja noorte kirjandusfestivaliga

LUUP, mille raames toimus tohutu eduga filmiseanss koos aardejahiga.

- Jätkusid regulaarselt publiku hulgas väga oodatud kohtumised kodumaiste filmitegijatega (22 kohtumisõhtut).

- Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 raames toimuva Ellujäämise Kunstide Dokiprogrammi ja Meistriklasside läbiviimine.

- Edukate Leida Laiuse ja Martin Scorsese retrospektiivide läbiviimine.

- Jätkuv koostöö Festhearti, Prima Vista, MoeKunstiKino, Linnad Filmides, DocPointi, Tartuffii ja teiste festivalidega.

- Lastefilmide festivali korraldamine, mille fookuses olid Astrid Lindgreni loomingu ekraniseeringud.

- Panime kahel korral kino ette püsti sauna, kui Anna Hints käis “Savvusanna sõsarate” vestlusõhtul. 10% Eesti “Savvusanna sõsarate” vaatajatest käis filmi just Elektriteatris vaatamas.

- Eriseansid tähtpäevade tähistamiseks (“Valmis armastuseks” sõbrapäeval, “Lauldes vihmas” Eesti kõige vihmasemal päeval, “Pimeduse prints”

Halloweenil) - Juba traditsiooniks saanud PÖFFi võõrustamine novembris ja festivali ajaks teise kinosaali ülesse ehitamine Athena keskusesse.

- 36 välikino õhtut, sealhulgas palju väljasõite mitmele poole üle Eesti. 2023. Aastal külastas välikino 5840 vaatajat (846 vaatajat rohkem, kui eelneval aastal) ning keskmiselt 162 külastajat seansi kohta.

Paljud toimunud sündmused on jäädvustatud pildile ja vestlusõhtud filmitegijatega lindistatud. Pilte ja lindistusi saab näha kino koduleheküljel: https://elektriteater.ee/galerii/

Organisatsiooni jaoks tähtsad sündmused 2023 aastal:

Meeskonna laienemine: tööle asus uus kommunikatsioonijuht ning võtsime osalise koormusega tööle koordinaatori, kes tegeleb Eesti filmitegijate seanssidega ja organiseerib nendega vestlusõhtuid. Külalistega seansid toimivad väga hästi ja koguvad populaarsust, seega on otsus end igati õigustanud. Lisaks alustas osalise koormusega meie juures tööd ka eraldi programmijuht Tartu 2024 raames toimuvale

Stalking Eastern Europe filmiprogrammile. Filmipäevad toimuvad mai kuus, kuid tihedad ettevalmistused selle jaoks käivad juba suvest saati.

Meie poolt arendatava kinohaldustarkvara Kinola laienemine nii teistesse Eesti kinodesse ja ka välismaale.

Süsteemne koostöö teiste kinode, festivalide ning erinevate organisatsioonidega.

Koolikino programm on jätkuvalt edukas ning aitab aktiivselt peale kasvatada noort kinopublikut. Lisaks igapäevastele kooliseanssidele toimuvad meie juures ka aktiivõppeprogrammid, mida viivad läbi erinevad spetsialistid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.