EMAJÕE MÄNGURUUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EMAJÕE MÄNGURUUM MTÜ hetkeolukord

Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Emajõe Mänguruum (edaspidi Ühing) asutati Veibri külas Luunja vallas Tartumaal 27.

septembril 2011 tähtajatult. Ühingu juhatusse valis asutamiskoosolek Andres Randma ja Indrek Kärneri.

Ühingu eesmärgiks seati - Emajõe ja temaga seonduva paremale, mitmekesisemale ja säästvale kasutamisele kaasaaitamine; - Emajõe kui loodus- ja inimtegevuse keskkonna kohta käiva teabe kogumine, talletamine ja vahendamine ning tegevuste korraldamine.

Ühingu peamised tegevused eesmärgi saavutamiseks on (cid:127) teabe kogumine, süstematiseerimine, analüüs; (cid:127) koolituste, koosolekute, seminaride korraldamine; (cid:127) teabeüritustel osalemine; (cid:127) uuringute teostamine; (cid:127) trükiste koostamine ja levitamine; (cid:127) ürituste ja tegevuste korraldamine ja korraldatavatel üritustel ning tegevustes osalemine; (cid:127) koostöö nii üksikisikute, organisatsioonide, kohalike omavalitsuste kui muude institutsioonidega; (cid:127) muud seadustega kooskõlas olevad eesmärgipärased tegevused.

2022. majandusaastal jätkusid piirkondlikud arendustegevused. Koostöös MTÜga PAIK korraldati arengutöötubasid Pandivere piirkonnas "Arukate külade" koostööprojekti raames.

Võimalik on tegevuste jätkumine järgnevatel aastatel.

2022. majandusaastal olid tööjõukulud 2091 eurot. Pole makstud juhtimistasusid. Füüsilisest isikust liikmeid 3.

MTÜ Emajõe Mänguruum juhatuse liige

Indrek Kärner

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.