LAHENDUS.NET MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 581 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

LAHENDUS.NET MTÜ hetkeolukord

Juba 581 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lahendus.net põhitegevuseks on Tartu Ülikooli ja Tallinna Ülikooli psühholoogiatudengite ja vilistlaste poolt läbiviidav vabatahtlik vaimse tervise internetinõustamine.

Aruandva majandusaasta tegevuse määrasid: (cid:127) Lahendus.net koostöö Sihtasutusega Ma Armastan Aidata, kelle veebikeskkonnas kogusime enda tegevuse toetuseks annetusi.

(cid:127) Lahendus.net koostöö MTÜ-ga Aitan Eestit, kes toetasid rahaliste annetustega meie tegevust.

(cid:127) Playtech Estonia sihtfinantseering (cid:127) Tartu Rotary klubi sihtfinantseering (cid:127) Sotsiaalministeeriumi sihtfinantseering (cid:127) Lahendus.net koostöö Tartu Ülikooli psühholoogia instituudiga.

(cid:127) Jätkuv koostöö erialaspetsialistidega ning koostööpartneritega, eesmärgiga pakkuda kvaliteetset veebipõhise psühholoogilise nõustamise teenust.

Koostöö SA Ma Armastan Aidata on aidanud Lahendus.netil koguda rahalisi annetusi, et pakkuda Lahendus.neti poole pöörduvatele abivajajatele püsivalt kvaliteetset vaimse tervise e- nõustamist, samuti korraldada vaimse tervise alaseid teabeüritusi laiemale avalikkusele.

MTÜ Aitan Eestilt saadud toetused aitasid katta organisatsiooni erinevaid kulutusi, nende hulgas koolituskulud ning nõustajate ja mentorite palgakulud. MTÜ Aitan Eestit abiga saime kinkida nõustajatele Lahendus.net logoga dressipluusid.

Playtech Estonia tervise ja sotsiaalse heaolu fookusega COVID-19 fondi sihtfinantseering võimaldas Lahendus.netil palgata kaks valvenõustajat, kelle abiga saame tagada jätkusuutlikuma teenuse pakkumise. Tänu Playtech Estonia sihtfinantseeringule oleme saanud tõlkida Lahendus.net veebilehe vene ja inglise keelde, teinud arendusi veebilehel, suurendanud reklaamikulutusi ning loonud uue logo disaini.

Tartu Rotary klubi on meid rahaliselt toetanud, et saaksime katta sõjapõgenikuna Eestisse saabunud Ukraina psühholoogi palgakulud, kes pakkus Ukraina sõjapõgenikele tasuta nõustamisteenust.

Sotsiaalministeeriumi tehtud sihtfinantseering võimaldas katta kulud nõustajatele igakuiselt korraldatavate supervisioonide jaoks.

Koostöö Tartu Ülikooliga võimaldas pidada Lahendus.net juhatuse koosolekuid ja nõustajate supervisioone TÜ psühholoogia instituudi ruumides. Samuti aitas Tartu Ülikool levitada Lahendus.net olulist informatsiooni ülikooli infokanalites.

2022. aasta majandusaasta tegevused on oluliselt kaasa aidanud MTÜ Lahendus.net peamise eesmärgi täitmist, milleks on vaimse tervise edendamine ja psühholoogilise abi kättesaadavamaks muutmine. 2022. aastal toetasime nõustajate arengut psühholoogiaalaste koolitustega.

Koolituste teemadeks olid nõustaja enesehool, töö erivajadustega kliendiga ning nõustamine suitsiidiriskiga kliendi puhul. Samuti võtsime 2022.

aastal vastu uued nõustajad, kes said koolituse nõustamisalustest. Meeskonna ühendamiseks ning motivatsiooni hoidmiseks korraldasime ka suvepäevad ning tasusime aktiivsematele nõustajatele jõulupreemiad.

Aastal 2023 jätkame oma põhitegevusega, milleks on tasuta anonüümse veebinõustamise pakkumine. Samuti jätkame laiemale avalikkusele mõeldud ürituste korraldamist eesmärgiga tuua rohkem tähelepanu vaimse tervise valdkonnale. Tagame oma nõustamisteenuse kvaliteedi läbi koolituste, supervisioonide ning algajatele nõustajatele mõeldud personaalse mentorluse. Edaspidi näeme vajadust uute veebiarenduste tegemiseks, mis võimaldaksid kolida ümber turvalisemale platvormile, korrastada veebilehe toimimist ning muuta klientidelt tulnud kirjade edasisuunamine nõustajatele automaatseks protsessiks. Samuti on meile oluline leida stabiilne rahatus, mis tagaks organisatsiooni jätkusuutlikuse ning võimaldaks meil teenusepakkumist laiendada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Uute nõustajate vastuvõtt

Lahendus.net võtab oma tiimi uusi vabatahtlikke nõustajaid iga aasta alguses ning see aeg on peagi kätte jõudmas! Kandidaadilt eeldame: • Sa valdad eesti kirjak
lahendus.net

Appi, ma ei suuda kodus keskenduda!

Paljud kogevad distantsõppe ja kodukontori ajal, et mingil põhjusel on kodus olles hulga raskem töö- või kooliasjade tegemisega alustada ja keskenduda. Igasugus
lahendus.net

Kuidas tõsta enda efektiivsust läbi liikumise?

Varasemas postituses oli põgusalt jutt sellest, et liikumine pole meile oluline vaid füüsiliselt heas vormis olemiseks, vaid mõjutab väga palju ka meie enesetun
lahendus.net

Hea uni – mida silmas pidada?

Uni on meie vaimsele heaolule ja õppimisvõimele väga oluline ja eelmise öö uni võib määrata, mida me üldse järgmisel päeval teha jaksame. Ebapiisav uni toob kaa
lahendus.net

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.