PESAPUU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 723 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritu

PESAPUU MTÜ hetkeolukord

Juba 723 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE 2022

MTÜ Pesapuu on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille põhikirjaliseks eesmärgiks on aidata toimetulekuraskustesse sattunud isikutel taastada sotsiaal-psühholoogilist toimetulekut ja samuti aidata neil saavutada võimalikult iseseisev ja terve eluviis.

Lähtume oma teenuste osutamisel nendest printsiipidest: - Meie tegevuse tulemuseks peab olema kliendi edukam toimetulek elus. See tähendab, et klient ületab takistused ja saab oma elu jälle paremini kontrolli alla.

- Meie töötajad ja koostööpartnerid on meie suurim väärtus. Oleme uhked oma ettevõtte sisekliima ning koostöö üle.

- Meie eesmärgiks on olla isemajandav ettevõte ning pakkuda kvaliteetset teenust koostöös pikaajaliste partneritega ilma, et me sõltuksime erinevatest projektidest ja hangetest.

Põhilised kliendigrupid moodustuvad toimetuleku raskustest inimesed, toimetuleku põhjusteks on tihti töötus või võlgnevused. Teenused, mida

MTÜ Pesapuu toimetuleku parandamiseks kasutab on eelkõige nõustamisteenused (psühholoogiline nõustamine, võlanõustamine ja tugiisikuteenus), tööpraktikad koostöös Töötukassaga ja riiklikud toetavad erihoolekande teenused.

Nõustamised, klienditöö

Toetavad erihoolekande teenused - teenustel osales 18 inimest - Teenuse tulemusena on kliendid suutnud leida ja säilitada stabiilse ja sobiva elukoha, samuti on kliendid saanud kontrolli alla oma füüsilise ja vaimse tervise, on leidnud püsiva töökoha, on tasunud ära oma võlad jne.

Võlanõustamised, psühholoogiline nõustamine ja tugiisikuteenus otse KOV-ide suunamisel – teenust osutasime 13 KOV-ile ja nende suunamisel 221 kliendile. Teeme koostööd kõigi Pärnumaa KOV-idega, koostöö toimub kas koostöölepingu alusel või üksik-suunamiste kaupa (läbi sotsiaalkomisjoni). Oleme laiendanud oma võimekust pakkuda nõustamist ka virtuaalsel teel ning tänu sellel võimalusel pakume nõustamist üle terve Eesti erinevates KOV-ides.

Lisaks KOV-idele pakume võlanõustamise ka läbi Töötukassa nõustamisteenuste. 2022 käis selle teenuse kaudu meil nõustamisel 25 klienti

Töötajad ja koostööpartnerid

Liikmeskond, juhatus ja töötajad MTÜ Pesapuul oli aastalõpu seisuga 2 liiget, kes moodustavad ka MTÜ juhatuse. Kuna MTÜ juhatus on väike ja koosneb asutaja liikmetest, toimub juhatuse töö jooksvalt MTÜ ja nõustamiskeskuse igapäeva töö käigus

Pesapuu töötajad – meie ühingul oli 2022 aasta lõpuga 9 palgalist töötajat. Lisaks sellele tegime koostööd ühe lepingulise partneriga.

Töötajate koolitamine – panustame reeglipäraselt töötajate koolitamisse, kovisioonide korraldamisse ning koostööpartneritega sobivate koostöö strateegiate arendamisse. Oleme ennast etableerunud ka praktika ettevõttena erinevate haridusasutuste juures.

Alustasime KÜSK Arengu Hüppe voor abil töötajate koolitamist CARE metoodikale.

Ühingu tegevuse rahastamine ja investeeringud 2022 tulenesid ühingu peamised finantsvahendid Töötukassale, kohalikele omavalitsustele ja Sotsiaalkindlustusametile osutatavatest teenustest.

Kavandatavad tegevused 2023.a.

Planeeritud on täiendedada pakutavaid koolitusi.

Soovime avada Pärnus Klubimaja.

2022 kohandasime oma interneti presentatsiooni. Selle suunaga jätkame ning planeerime selle kaudu jätkata toodete müügi edendamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.