KIDISE KONTSERDITALU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 296 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

KIDISE KONTSERDITALU MTÜ hetkeolukord

Juba 296 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal kontserte ei korraldatud.

Lääneranna vallas Paadremal Kidise külas tegutsev Kidise kontserditalu on silma paistnud huvitavate ja esmapilgul lausa kummaliste toimumispaikadega. Kontserte on korraldatud talupõllul, vanas kolhoositöökojas, vallamaja varemetes, endises kalasadamas ja kirikus.

Kui 2012. aastal alustati, ei kujutanud korraldajad endi sõnul ettegi, et ka veel 4 aastat hiljem Varbla vallas üritusi tehakse. Kidise-Jaani talu maadel korraldatud esimene Kidise Tiigimuusika oli mõeldud pigem sõpradele. See, et kohale tuli üle 500 inimese, oli tegijatele üllatus. Ka samal aastal Külvaja kolhoosi vanas töökojas ellukutsutud jõulukontsert sai täismahus välja müüdud ning oma esimesel tegevusaastal teeniti

Pärnu maavalitsuse tähelepanu ja tiitel „Aasta üllataja 2012“.

2014. aastal korraldati koos kohalike ettevõtjatega jõulukontsert Pikavere vana vallamaja varemetes. Ka seekord saatis üritust publikumenu ja huvilisi oli rohkem kui hoone mahutas. Üritusi on lisaks korraldatud ka Paadrema Püha Kolmainu kirikus ning Paadrema rahvamajas.

Kidise Kontserditalu korraldatud varasemad üritused: 2012. a. Kidise Tiigimuusika – Tõnis Mägi ja Kärt Johanson, MUSTus jt., ca. 700 külastajat.

2012. a Kidise Jõulumuusika – Mart Sander, Heli Vahing, ca. 350 külastajat.

2013. a Paadrema esimene teater (koostöös Paadrema Kojaga) – Head isu näljased, ca. 300 külastajat.

2013. a Kidise Jõulumuusika (vanas kolhoositöökojas) – Kõrsikud, ca. 440 külastajat.

2013. aastal omistati meile Pärnu maakonna kultuuriauhind ja tiitel "aasta üllataja”.

2014. Kidise Tiigimuusika - Ivo Linna 65, Up’n Down 20 jt. Ca. 500 külastajat 2014. Kidise Jõulumuusika - Pikavere vanas vallamajas - Liisi Koikson, Vaiko Eplik jt. Ca 400 külastajat 2015. a Kidise Jõulumuusika (Paadrema rahvamajas) - Mari Pokinen jt. Ca. 300 külastajat 2016. a Matsi Meremuusika (Matsi Sadamas) - Liisi Koikson jt. Ca. 300 külastajat 2017. a Kidise Jõulumuusika (Paadrema rahvamajas) - Daniel Levi jt. Ca. 200 külastajat 2018. a Kidise Jõulumuusika (Paadrema rahvamajas) - Jarek Kasar 2019. a Kidise Tiigimuusika - Marko Matvere 2019. a Kidise Jõulumuusika - Orthodox Singers (Paadrema kirikus)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.