VESKIVÄRAV MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

VESKIVÄRAV MTÜ hetkeolukord

Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022 2022. a jooksul on asenduskodus elanud 3 last.

Järelhooldusteenusel 24. a tütarlaps lõpetas Tartu Tervishoiu Kõrgkooli massaaži erialal tasulises õppes 2022. a kevadel. Õppepraktika raames viibis 8 nädalat Saksamaal ja töötas ka Herb Spa`s massöörina, et saada juurde väikeses mahus praktilisi kogemusi. Järelhooldusteenuse leping noorega lõppes 31.08.2022 ja ta siirdus elama Tallinnasse ja tööle teenindusvaldkonda. Perekodul on noorega jätkuvalt tihe side. Ta tunneb ennast turvatuna ja perekodu on koht, kuhu tal on alati võimalus tulla ja pereringis olla.

Asendushooldusteenusel jätkas 8 kuud (kuni 31.08.2023) 20. a tütarlaps, kes lõpetas Tartu Herbert

Masingu Kooli gümnaasiumiastme ja asus õppima Tartu Rakenduslikku Kolledžisse maaturismi 3-aastasele õppekavale. Ta peab igapäevaselt iseseisvalt korraldama oma õppe- ja praktikaprotsessi, hoolitsema praktikaks vajalike õppevahendite eest, milleks ka perekodu on arvestanud temale suurema finantsilise nädala toetuse.

18.a tütarlaps asus elama perekodusse 2022. a mais, õppides Tartu Petersoni Gümnaasiumi 11.

klassis. Tema õppetöö on jaotunud osadena kahe õppeaasta peale, et õppetöö sujuks stabiilselt.

Toetatud on tema arvuti ostu ja võimaldatud läbi taskuraha oma iseseisvaid igapäevatoimetusi ise korraldada.

Veskivärava noortele on pakutud ka õppetöö kõrval harivaid kultuurisündmusi (teatrid, kontserdid, kinokülastused, muuseumid, väljasõidud, sportlikud üritused). Sh Saaremaa Ooperipäevadel.

Finantsiliselt mahukam oli kultuurireis Torinosse oktoobris 2022.

Perekodu noored puhkavad suvisel koolivahajal Häädemeeste vallas mere ääres ja osalevad sealsete huvipakkuvatel kultuurisündmustel. 2022. a lõpus on perekodus 2 noort, üks asendushooldusel ja teine järelhooldusel

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.