RANNAKÜLA LOODUSTURISMIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 161 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

RANNAKÜLA LOODUSTURISMIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 161 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Rannaküla Loodusturismikeskuse fookus 2022. aastal oli edasise pikaaegse tegevuse planeerimine-ettevalmistamine ning koolitusteenuse pakkumine.

Lisaks jätkati loodusturismiteenuse pakkumist läbi Eesti suurimale seiklusspordivõistlusele raja planeerimise. Selle raames toodi ühe suurima loodusega vahetult seotud spordivõistluse etapp Saaremaale võimaldades sadadel inimestel nautida avastamata Kirde-Saaremaa maastikke.

Lisaks pakkus ettevõte jätkuvalt koolitus- ja konsultatsiooniteenust.

MTÜ põhikirjale vastavalt on MTÜ kõrgemaks juhtorganiks üldkoosolek. Üldkoosolek kinnitab ka majandusaasta aruande. MTÜ tööst võtavadosa MTÜ liikmed. Kõik korraldatavad loodusturismi üritused on avatud kõigile soovijatele. Finantsmajanduslikku tegevust korraldab MTÜ juhatus.

Juhatus on kaheliikmeline, juhatuse tööd juhitakse konsensuse alusel.

Juhatuse liikmetele 2022. aastal töötasu ei makstud. Palgalisi töötajaid MTÜl ei olnud.

2023. aastal on plaanitud jätkata koolituste läbiviimist koostöös peamise kliendiga ning viia ellu üritusi Saaremaa ja Eestimaa looduses (nt rattamatk ümber Hiiumaa, lastele suunatud rattamatk Aegviidus jne) 2023. aasta planeeritav käive jääb 2022. aastaga võrreldes sarnasesse suurusjärku.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.