KAKUMÄE ELU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 341 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

KAKUMÄE ELU MTÜ hetkeolukord

Juba 341 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 Kakumäe Elu MTÜ tegevuse aruanne

Paraku covid tingimustes jäid paljud kevadised üritused ära.

Augustis toimus juba traditsiooniline Kakumäe Pirukafest ja Muinastulede öö simman.

27.08.2022 festivali peaesinejaks olid Konterbant, soojenduseks Taisi Laululapsed, ja õhtul tegi Müstika stuudio tuletantsu. Lastele toimus Kalevi Spordiklubi poolt korraldatud jooks, Pipi mullipidu ja Tallinn Crossfit pakkus lastele tasuta treeninguid. Lastealal olid ka batuudid.

Kauplejaid ca 50 kandis. Muinastuli rannal. Külastajaid ca 2000. Koostööpartneriks oli Haabersti LOV.

Külastajatele on üritus tasuta. Tänu 2021 kokkuhoidlikule majadamisele saime tasutud riigitoetusest osaliselt peaesineja tasu (Kurestik OÜ), turva ja parkimisteenused (Meeskond) ja Müstika stuudio esinemise.

27.09.2022 korraldasime kohtumise ravitseja Rutt Reitsiga.

09.10.2022 korraldasime koostöös Roosa Pipra pererahvaga kogukonna kirbuka.

22.10.2022 korraldasime ühiskokkamise – käsitöö pasta valmistamine ja kastmed.

20.12.2022 korraldasime Kakumäe Asjalike Naiste klubi raames Vege Jõulud, kus Roosa

Pipra perenaine tutvustas meile erinevaid taimseid toite.

Psühholoogiaklubi käis koos vastavalt liikmete poolt kokkulepitud päevadel kuni 2022 septembrini, mil kaks klubi (Kakumäe Asjalike Naiste klubi ja Psühholoogiaklubi) otsustati ühendada Kakumäe

Asjalike Nasite klubi nime alla. Klubi käib ka edaspidi koos 2x kuus või kokkuleppeliselt. 2022 aasta sügisperioodil toimus plaaniline klubitegevus, mida plaanime jätkata ka 2023 aastal. Sügisel täienes klubi uute liikmetega ja tänu sellele oleme saanud kogukonnale pakkuda lisandväärtust.

Aruande koostas

Kristi Reimets

MTÜ Juhatuse esinaine

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.