BALTI SOTSIAALTEENUSTE KVALITEEDI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 527 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

BALTI SOTSIAALTEENUSTE KVALITEEDI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 527 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Balti Sotsiaalteenuste Kvaliteedi Liit (edaspidi Liit) on asutatud 21. augustil 2012, asutajateks 12 füüsilist isikut.

Liidu tegevuse eesmärgid  ühendada sotsiaalhoolekande asutuse juhte ja sotsiaalvaldkonnas töötavaid spetsialiste  tegelda hooldusteenust osutavate asutuste juhtimiskvaliteedi tõstmise ja parendamisega  olla koostööpartneriks EV Sotsiaalministeeriumile sotsiaalpoliitika ja sotsiaalvaldkonna õigusloome kujundamisel ja arendamisel  olla koostööpartneriks sotsiaalvaldkonna õppeasutustele koolitusprogrammide välja- töötamisel

Liidu töökorraldus

Liidu kõrgeimaks organiks on liikmete üldkoosolek, üldkoosoleku vahelisel ajal juhatus.

Aruandeaasta jooksul toimus 2 üldkoosolekut.

Liidu üldkoosolek toimus 8. juunil 2022. Üldkoosolek kinnitas 2021. aasta majandusaasta aruande.

Koosolekul räägiti 2022. aasta tegevustest ja üritustest.

20. oktoobril 2022 toimunud üldkoosolekul toimus arutelu kavandatava hooldusreformi teemadel.

Osalejad tõdesid, et üldhoolduse reformi ja teenuse lisarahastuse vajadusest on räägitud 5 aasta jooksul. Praegu katab teenuse hind vahetu teenuse osutamisega seotud kulud, kuid ei hõlma investeeringuid ega arvesta inflatsiooni, hoonete remondikulusid jne. Avaldati lootust, et kavandatav hooldereform võiks selles osas teenuseosutajatele leevendust tuua.

Üldkoosolek valis järgnevaks viieks aastaks uue juhatuse. Juhatusse kuuluvad Vambola Sipelgas,

Raimo Kullamaa, Marge Tammesalu ja Ene Arus.

Valiti ka Liidu esindaja Kutsekotta. Jaanuarist 2023 esindab Balti Sotsiaalteenuste Kvaliteedi Liitu

Kutsekojas Tiiu Nettan.

Koosolek rahuldas Liidust lahkuda sooviva Toomas Klaarmani avalduse.

Koosoleku lõppedes räägiti Liidu 10. tegevusaasta ja selle tähistamisega seonduvast.

Juhatuse koosolekud

Juhatuse koosolek toimus aruandeaasta jooksul ühel korral – 12. jaanuaril 2022. Koosolekul tehti kokkuvõte 2021. aastast ja kavandati Liidu 2022. aasta tegevusi.

Ülevaade Liidu tegevusest 5. mail 2022 kooskõlastas Liit sotsiaalhoolekande seaduse ja teiste seaduste muutmise seaduse eelnõu väljatöötamise kavatsuse. Väljaspool kodu osutatava ööpäevaringse üldhooldusteenuse rahastamispõhimõtete muutmisel toetasime komponendipõhist teenuse rahastamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.