SAAREMAA SPORDISÕBER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritu

SAAREMAA SPORDISÕBER MTÜ hetkeolukord

Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 65 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saaremaa Spordisõber alustas oma tegevust veebruaris 2013 eesmärgiga aidata kaasa Saaremaa spordiarengule läbi uudiste portaali www.saaremaasport.ee, mis kajastab maakonna sportlaste tegemisi igal tasandil ja võimalikult operatiivselt.

Võimalusel on portaal olnud maakonna spordisündmuste vahendamisel alati kohal ja seda ka mandril.

Jätkuvalt ei ole portaali eesmärk teenida, soov on olla kogu maakonna sportlaskonna, klubide, fännide ja toetajate vaba platvorm oma tegemiste ja plaanide kajastamisel. Tegevuskulud on õnnestunud katta erinevatest projektidest saadud toetuste ja reklaamidega.

2022. aasta tegevus kulges varasemaga võrreldes sarnaselt, vaid ajalehe Meie Maa ilmumise lõppemise tõttu kadus ka oluline koostööpartner ja tuluallikas. Jooksvaid kulutusi aitasid siiski katta Saaremaa Spordiliit ja Saaremaa vald, jätkus koostöö FC

Kuressaarega.

Samas lugejate arvus langust ei olnud ja tagasiside numbrite osas oli stabiilne. Ka uudiste edastajad portaali jaoks on jäänud samaks. Lisaks MTÜ enda liikmetele on tegevusse kaasatud ka erinevad spordiorganisatsioonid, kelle netilehekülgedel on viited portaalile www.saaremaasport.ee ja vastupidi.

Jätkuval on Saaremaa spordisõber olnud osaline erinevate võistluste korraldamisel ja võistluste kommenteerimisel, mille läbi on õnnestunud rohkem teadvustada ka portaali tegevust erinevate spordialade hulgas.

MTÜ Saaremaa Spordisõber juhindub oma tegevuses "Mittetulundusühingute seadusest" ja teistest õigusaktidest, mis laienevad MTÜ-dele. MTÜ-l pole ühtegi

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.