AVANGRAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 174 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

AVANGRAD MTÜ hetkeolukord

Juba 174 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusunhing Avangrad on väikese liikmeskonnnaga õhinapõhine MTÜ, kes tegeleb kultuurikorraldusega. MTÜ Avangrad korraldab

Tartus rahvusvahelist linnakunsti festivali UIT. Festival on interdistsiplinaarne ja selle eesmärgiks on linnaelanike linnaruumi taju avardamine.

Festival on läbi aastate tundnud huvi selle vastu, kuidas linnaelanikud linnaruumi tunnetavad ja kasutavad. Festival innustab avalikku ruumi nautima ja mõtisklema selle unle, mida saaks me kõik koos teha selleks, et meie linnad oleksid kodusemad ja mitmekesisemad. UITi tööriistadeks on kohatundlikud installatsioonid, alternatiivsed linnatuurid, kontserdid/peod mahajäetud hoonetes, performance’id aga ka laste töötoad ja tantsuetendused.

Peale 2017. aastat, mil toimus viies linnafestival UIT, otsustasid korraldajad festivali edaspidi unle aasta korraldada. 2022. aastal valmistati ette 2023. aasta UIT festivali. Samuti osaleti tehnoloogilise kunsti "Wild Bits" ettevalmistusprotsessis. MTÜ Avangradi juhatuses ja ühtlasi festivali korraldusmeeskonnas on Marie Valgre ja Kadri Lind.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.