4ALL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 175 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

4ALL MTÜ hetkeolukord

Juba 175 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.a oli MTÜ 4All üheksas tegevusaasta. Ühingul on 12 liiget.

Ühingu eesmärkideks on: - ühistegevuse korraldamine, sh läbi ärituste ühingu laiem tutvustamine; - kodukoha inimsõbraliku elukeskkonna ning traditsioonide väärtustamine, arendamine ja alalhoidmine; - kodukoha majandus-, sotsiaalse ja kultuuritaseme arengu edendamine; - erinevate uute vaba aja veetmise võimaluste loomine ja propageerimine; - erinevate põlvkondade liitmine; - ajaloolise mälu taaselustamine; - eri rahvustest represseeritute mälestuste kogumine ja talletamine, ning nooremale põlvkonnale tegeliku ajaloo tutvustamine; - laste ja noortega seotud sotsiaalne ning kultuuriline tegevus ning nende kaasamine; - keskkonnaalase teadlikkuse tõstmine; - säästliku ja tervisliku eluviisi propageerimine; - looduses liikumise ja aktiivse vabaaja veetmise vormide populariseerimine; - kalaturismi populariseerimine; - Eesti traditsioonide ja kultuuri propageerimine ja edendamine nii siseriiklikult kui välismaal; - rahvusvaheliste võistluste ja laagrite korraldamine; - veekogude puhastamine ja selle organiseerimine; - elukestva õppe propageerimine ja korraldamine; - koolitusreiside korraldamine.

2022.a

Detsembris 2022 püstitati Kose kalmistule mälestussammas kihelkonna hukkunud metsavendadele. Selle mälestussambaga seotud lood on tihedalt seotud meie MTÜ liige ja tema perekond. Ausambal on lisaks MTÜ 4 ALL liikme hukkunud onu nimele ka tema Siberi lapsehoidja,

Magdaleena Veiksalu Uurali vanglates 1943 hukatud kahe poja nimed. Mälestussamba avamist väisasid mitu ministrit, riigikoguliige, Kaitseväe juhataja ja kohaliku vallavolikogu esimees.

2022 a. toimusid mitmed jutu- ja mälestusõhtud noortele.

Ajakirjanik Helina Piip intervjueeris MTÜ 4 ALL liiget Asta Tikerpäed ajakirja „Naine“ Siberisse küüditamise teemalise artikli tarvis. Artikkel peaks ilmuma 2023 aasta märtsis.

Venemaa kallaletung Ukrainale andis uut hoogu tollaste sõjakuritegude ja represseerimislugude kogumisele ning talletamisele. MTÜ 4 ALL liikmete siberikaaslane ja lähisugulane elab praegu okupeeritud Harkovis ja kinnitab, et okupandi käekiri ei ole nende aastakümnetega muutunud ja jõhkrused ning küüditamised jätkuvad ka tänasel päeval. MTÜ 4 ALL liikmetel on soov avaldada Eesti, Läti, Leedu ja Ukraina tollaste saatusekaaslaste ühismälestused ja tuua nende kõrval välja ka praegu aset leidvad julmused.

2022 aastal hakati pidama selleteemalisi arutelusid omavahel kirja teel. Aastaks 2023 oleme planeerinud ühiskohtumise Leedus, kuhu ehk õnnestub kohale tulla ka Ukraina inimestel. Ühismälestuste tõlgete, kirjastamise vähemalt viite keelde ja mälestiste avaliku presentatsiooni jaoks on MTÜ 4 ALL planeerinud taotleda aastal 2023 rahastust Euroopa ajaloolise mälu (CERV programm) rahastusprogrammist.

2022.a töötasu MTÜ-s ei makstud, ühingu liikmed panustasid tasuta. Põhivara ühing ei soetanud.

Põhitegevuse tulud olid 1080 eur.

Liikmemaksud 300€

Honorarid avaldatud artiklite ja kirjutiste eest 280€

Üritustel teenitud omatulu 750€

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.