FB JOOKSMINE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 294 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

FB JOOKSMINE MTÜ hetkeolukord

Juba 294 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Klubi taust ja tegevuse eesmärgid

Mittetulundusühing FB Jooksmine asutati 2013

Ühing on vaba algatuse alusel ja avalikes huvides mittetulundusühinguna kasumit mittetaotleval viisil tegutsev heategevuslik ühendus, mille eesmärgid ja põhitegevus on suunatud spordi arendamisele ning spordi harrastamise toetamisele. Ühingu põhitegevus ja eesmärk ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine.

Ühingu eesmärkideks on: kesk- ja pikamaajooksu aladest huvitatud inimeste (võistlussportlaste, tervisesportlaste, treenerite (cid:127) jne) koondamine ja ühendamine; kesk- ja pikamaajooksu kohta info kogumine ja jagamine; (cid:127) kesk- ja pikamaajooksuga tegelevate harrastus- ja tippsportlaste toetamine nii (cid:127) treeningettevalmistus- kui ka võistlusperioodil.

Spordivõistluste korraldamine (cid:127)

Spordilaagrite korraldamine (cid:127)

Eesmärkide saavutamiseks ja ülesannete täitmiseks Ühing: propageerib ja toetab jooksuharrastusega tegelemist; (cid:127) arendab kodulehte, mis võimaldab spordihuvilistel koguda ja jagada infot treeningute, võistluste, (cid:127) sportimisvõimaluste, spordivarustuse ning üldteadmist kesk- ja pikamaajooksu kohta; arendab lepingulisel alusel koostööd teiste spordiorganisatsioonidega, omavalitsustega, (cid:127) firmadega ja üksikisikutega; vastavalt võimalustele loob tingimusi kasumit mittetaotleval viisil spordiharrastuseks, võistlustel (cid:127) osalemiseks ja spordivarustuse hankimiseks; korraldab Ühingu liikmetele koolitusi ja palkab võimalusel treenereid; (cid:127) teeb koostööd teiste organisatsioonidega jooksuürituste korraldamisel ja jooksuürituste (cid:127) propageerimisel

Ülevaade aruandeperioodi tegevusest

Aruandeperioodil tehti kaks korda nädalas treeninguid täiskasvanud harrastajatele. Treeninguid viib läbi litsentseeritud treener. Aruandeperioodil osales treeningutel üle 30 erineva harrastusjooksja.

Aruandeperioodil aidati tippjooksjaid ettevalmistuskulude katmisel. Kulude finantseerimiseks müüdi reklaami FB Jooksmine kodulehtedel ning korraldati toetusüritusi.

Plaanid järgmiseks tegevusperioodiks

Järgmise tegevusperioodi eesmärgiks on jätkata ürituste ja treeningute korraldamist ning tippsportlaste toetamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.