KUNINGA KÄSITÖÖ MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

KUNINGA KÄSITÖÖ MTÜ hetkeolukord

Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kuninga Käsitöö loodi 08.10.13, et edasi anda teadmisi, mida saadi aastase projekti - vanemaealiste käsitöömeistrite lõimumine tööturuleläbimisel. Pärnu linnavalitsuse toel saadi ruumid Kuninga 26 Pärnu. okt-2013-nov 2014 tegutseti nendes ruumides. Korraldati mõned õppepäevad, tegeldi komisjonimüügiga, kooti koos vaipu. Tegevus ei toonud sisse. 2 juhatuse liiget- Külli Ruus ja Inga lahkusid. Uueks juhatuse liikmeks tuli Aliis Allas. Novembris 2014 loobuti Kuninga tänava ruumidest. Aastal 2015 jäi MTÜ tegevus soikku. Tegevust toimus väga vähe.

Osaleti 2 koolitusel ja aidati MTÜ.sid telgede kokkupanekutel, kuid kõik toimus tasuta. Koolituste raames valminud vaibad on leidnud ostjad

Kavas on rohkem teha koolitusi, pakkuda inimestele kudumiserõõmu. otsida tellijaid. 2016.a. proovisime alustada lisaks kodumajutusega.

2017.a. põhikasumi teenisime majutusega. Kudumine hetkel seisab, ootab helgeid mõtteid. Lihtliikmeks on 01.06.17.a. Olga Allas. 2018.a.

kasum teeniti majutuse pakkumisega.2019.aasta kasum teeniti majutuse pakkumisega.2020.a.kasum teeniti majutuselt, 2021.aastal teeniti väike kasum majutuselt, aga muud tegevuskulud osutusid suuremaks, nii et väike kahjum -7. Aastal 2022 majandustegevust ei toimunud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.