SVSS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 191 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

SVSS MTÜ hetkeolukord

Juba 191 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ SVSS aastal 2022 suunas oma tegevus kolmele liinile: 1 Paigutamine õppemateriaale Google Keskkonda 2 Õpetada eesti keelt pagulastele Mnemo meetodil. Et paralleelselt settleinestonia.ee kiirendada omandamise protsess mälutreeningu kaudu.

3. Korraldada motivatsiooni seminarid venekeelsetetes koolides Kiire meeldejätmise spordist info leevimiseks ja selle integreerimiseks õppeprotsessi.

Seoses ülemaailmase õppemeetmete reorganiseerimisega, mis juhendab Google, liitisime Google koostööle keskkonda ja osalesime Google poolt korraldatud kursustes. Google keskkonnas valmistasime kontroll kartide paigaldamine eesti, inglise ja saksa keelde programmid, kuhu lisasime ka Ukraina keelde tõlge. Paigaldasime ka videofailid, mis on nüüd jagatud tundideks. See võimaldab nüüd liisada õppeprotsessi suure õpilaste arvu nende emailide põhjal. Ja õppijate arv ning liitumise aeg ei ole oluline ja piiratud. See töö jätkub ka 2023 aastas.

Juba märtsi kuu aasta 2022 alates alustasime pagulastele eesti keele kursused kuni veel riigi poolt abistamine ei olnud veel paigas. Töötasime ka suvel. Kursuste hind oli minimaliseeritud. Kogu kursus koos perepakettiga maksis neile 50 eurot. Lihtsustasime ka kursusele vormistamise protseduuri ( loobusime lepingute sõlmimisest ja proovitunni Ankeeti kohustustlikust täitmisest pagulastele. Teiste keelte õpetamiseks oli kool ka avaldatud, kuid reklaami suunasime maksimaalselt pagulastele personaalselt ja toetavate organisatsioonidele. 2 korral osalesime Riigihanketes : 247461 "Eesti keele iseseisva õppe nõustamine keelekohvikutes" ning riigihanke 248561 "Eesti keele kursused Eestis elavatele vähelõimunud püsielanikele ja uussisserändajatele" .

Riigihangete seaduse prg 47 kohaselt teatame, et 07.06.2022 on hankija teinud edukaks tunistamise otsuse.

See aasta jätkasime tasuta motivatsiooni seminääride korraldamist, Mitte ainult vene koolidele vaid on tehtud ka Eesti keele maja töötajatele ja

Kaubanduskoja töötajale.

Töö jätkub. Alates jaanuarist tõstsime kehtivad kuursuste hinnad, v.a. Ukraina soja pagulastele, õpetajatele ja vabatähtlikule, nemad õpivad eelmise aasta hinnakirja alusel.

Eeliseks välja valitud EL keelteks on inglise, saksa, prantsuse ja hispaania keeled, s.t. meie töösund on tuleval aastal on nendele.

Raamatupidamiskohustuslasel ei ole töötajaid.

Raamatupidamiskohustuslane ei ole tegev- ja kõrgemale juhtkonnale arvestanud tasusid ja muid olulisi soodustusi.

Juhatuse hinnangul on MTÜ SVSS jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Juhatus kinnitab 2022.a aastaaruande koostamise õigsust ja täielikkust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.