HEATEGEVUSFOND SÜDAMETE SOOJUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 505 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommentee

HEATEGEVUSFOND SÜDAMETE SOOJUS MTÜ hetkeolukord

Juba 505 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühistu Heategevusfond Südamete Soojus registreeriti jaanuaris 2014.a.

Ühingu tegevuse põhieesmärkideks on heateegevuslik abi osutamine lastele, orbudele, suurtele peredele, vähekindlustatule, vanuritele, invaliididele, loomadele ja teistele abivajajatele; heategevuslike projektide ja ürituste teostamine ja toetamine.

EMTAK kood on 94999/EMTAK 2008.

2022. aasta oli MTÜ Südamete Soojus jaoks äärmiselt tulemuslik, organisatsioon laienes ja arenes. Allpool ülevaade põhilistest heategevusüritustest 2022. aastal.

1) Jaanuaris, pärast meediamaratonil osalemist, kirjutasid organisatsiooni vabatahtlikud artikli Kalmaarimängu antipoodist – heategevusmängust "Mina muudan maailma". See mäng peeti Tallinna ja Ida-Virumaa koolides ning tänu sellele said koolinoored võimaluse saada mängulises vormis kokku puutuda heategevusmaailmaga.

2) Veebruaris toimus aktsioon "Südamevihik", kus kooliõpilased kogusid, allkirjastasid märkmikke ja kinkisid need abivajajatele.

3) Aprillis ja detsembris aitasid organisatsiooni vabatahtlikud Olga Karpenko ja Natalia Lõssak Ukrainas abivajajaid ravimitega. Just nende vajaduste jaoks avati MTÜ Südamete Soojus eraldi konto. Telliti ravimeid, antiseptikume ja hügieenitooteid Ukraina sünnitusmajade ja haiglate jaoks.

4) Märtsis toimus Laste Hoolekande Asutuses Lootus mitmekihiliste kommide loomise MK.

5) Maikuus saadi Kohtla-Järvelt pärit tserebraalparalüüsiga poisi Aleksei Gorohhovi saata taastusravile taastusravikeskusesse Leetu.

6) 21.05. toimus Tallinna Kaubamaja toetusel Ida-Virumaa asenduskodude lõpetajatele “Unistuste päev” Tallinna Kaubamajas. Lastekodust pärit põhikooli lõpetajatele kinkis Kaubamaja põhikooli lõpetamise puhul ülikonna, ballikleidid, aksessuaarid ja kingad. Vabatahtlikud suhtlesid ka lõpetajatega, inspireerisid neid ja külastasid koos quesntuba ning Vapiano sponsoreeris lõuna päeval osalejatele.

7) Nüüd on miniloomaaed ja loomade varjupaik Päite loomapark - MTÜ Ayuda juba kaugelt märgata tänu värvilisele bännerile, mille joonistasid, trükkisid ja paigaldasid 2022. aasta suvel meie organisatsiooni vabatahtlikud.

8) Projekti "See on normaalne" (MTV lavastused, Paramount Pictures) raames osales korraldaja Anna Rehema sotsiaalvideo filmimisel.

Peamine sõnum on see, et on täiesti normaalne erineda kõigist teistest. Ole sina ise.

9) Juunis esinesid vabatahtlikud Viktoria Erofeeva ja Allen Putnik edukalt veebiseminaril “Vabatahtlik Eestis vol 2.” Tänu Balti Uuringute

Instituudile / Institute of Baltic Studies on meie organisatsioonil võimalus kaasata heategevuslikesse tegevustesse rahvusvahelisi üliõpilaste vabatahtlikke.

10) 11. juunil toimus Laste Hoolekande Asutuses Lootus piknik ja suur koristus, kus vabatahtlikud koristasid lastekodu ning toimusid üritused lastele.

11) Vabatahtlike koolitamiseks ja nende koondamiseks korraldati Oxforell Puhkekeskus toetusel juulikuus suvepäevad Kose-Uuemõisas. 26 vabatahtlikku läbisid kolm päeva intensiivset koolitust ja praktikat.

12) Augustikuus osaleti traditsiooniliselt headusepäeval, Päitel toimusid laste meistriklassid ja perevõistlused.

13) 1. septembriks korraldati aktsioon "Kirjatarbed" vähekindlustatud perede koolilastele, kellele kingiti koolitarbed.

14) 30.10.22 toimus Tallinnas organisatsiooni Ida-Virumaa ja Harjumaa regioonide vaheline kohtumine, et luua ühine meeskonna vaim ja liita meeskond.

15) Oktoobrikuus sai meie organisatsioon Sotsiaalkindlustusameti aukirja.

16) Tagasi Kooli programmi raames esinesid aasta jooksul Jõhvi Vene Põhikooli ja Linnamäe Litsei koolides Viktoria Erofeeva, Julia Golubeva ja

Anna Rehema, et tõsta esile organisatsiooni tegevust, kaasata noori vabatahtliku ja heategevusse.

17) Novmebri lonpus osalesid vabatahtlikud Anna Rehema, Viktoria Jerofejeva ja Allen Putnik Radisson hotell Olunmpias Ameerika

Kaubanduskoda Eestis korraldatud tannupunha onhtusonongil, millel koguti 3300 eurot 2023. aastal toimuva Sillamane Lastekodu laste suvelaagri korraldamiseks. Laagri korraldab MTÜ Heategevusfornd Südamete Soojus augustis Narva-Jõesuus.

18) Sügisel osalesid organisatsiooni vabatahtlikud Objekt Shorts koolituslaagris lühifilmide loomisel ja filmiti sotsiaalvideo Headuse Aste.

19) Detsembris toimus Kohtla-Järve Kultuurikeskuses heategevuslaat, kus vabatahtlikud müüsid oma toodangut. Müügist saadud tulu annetati igal aastal Sillamäe lastekodus toimuva peo korraldamiseks.

20) Detsembrikuus pidasid bändi Big City Lights muusikud kontserdi Dobro Rock, kus koguti 30 Narva Sportuna seltsi liikme kahepäevaseks ümber Eesti reisiks 2200 eurot.

21) Detsembris toimus traditsiooniline joonistusvõistlus, millest võtsid osa koolinoored üle Eesti - 261 inimest. Selle konkursi eesmärk on meelitada lapsi heategevusele, sest iga joonistuse eest kandis partnerettevõte raha organisatsiooni heategude heaks.

22) 18. detsembril toimus Sillamäe lastekodus Lootus traditsiooniline jõulupüha üritus, kus vabatahtlikud mängisid lastega, näidati tuleshowd ja korraldati ilutulestikku ning jagati lastele kingitusi.

Ettevõtte juhatus koosneb 1 liikmest. 2023.a. juhatuse liikmele väljamakseid ei tehtud.

Anna Rehema

Juhatuse liige 21.02.2023.a.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.